Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi vonzza a legjobban a tini...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vonzza a legjobban a tini lányokat?

Figyelt kérdés

szept. 26. 20:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%

Én konkrét példákat tudok mondani:

Szállás egy tópartra nézett nyáron és nyitott ablaknál végig hallgattam 3 kukazsák frizurájú gyerek akik elhoztak egy kiscsajt, hogy hogyan beszélnek vele "Dorina, kva anyád csak rád várunk, nem hozunk el többet" aztán mondta a csaj, hogy nem jön többet ha így beszélnek veled, de mégis jó volt mert gitároztak a gyerekek és végül csak leszopta mindhármat.

Másik eset mekiben: 17 körüli lány a 12-13 éves kisöccsével úgy beszélt, hogy az anyja helyében bsztam is volna pofán, amikor olyanokat mondogat a kisebbnek "mit akarsz te? Enni? Hát ne egyél... most csak ennyit kapsz" persze nagyon menő volt hiszen a barátnőjével volt, muszáj imponálni neki.

Az a gyerek akivel így viselkednek azokból lesznek a pszichopaták amit itt írt az egyik okos hogy a válaszolók mind azok.

szept. 28. 11:54
 22/31 anonim ***** válasza:
46%

21

Egész kamaszkoromban kb csak hasonló tapasztalatok, undorító mennyire lealjasodott már ez a generáció, a majmok bolygójában a majmokban több emberség volt... Aki meg normális az meg marad szűz és magányos.

szept. 28. 12:43
 23/31 Szabi15 ***** válasza:
83%
Nem lehet hogy a csendes normális lányokat ti sem veszitek észre? A hangosakat és hivalkodóakat mindig könnyű.
szept. 28. 16:15
 24/31 anonim ***** válasza:
49%
Olyan már kb nincs.
szept. 28. 16:25
 25/31 anonim válasza:
Jééézusom hova fejlődik a világ
okt. 1. 15:17
 26/31 Bius1101 válasza:
85%

Szerintem például az is fontos(legalábbis nekem)hogy a szüleim/a családom megkedvelje...Szóval ezért ne azt mondják hogy minek vagyok vele együtt, hanem azt hogy jó döntés volt ez a fiú!

Nekem barátom 17 én 15 vagyok, alig 3 hete ismerem, de meg volt az első ottalvás nálunk(és nem én mondtam hanem apa)meg már anyumék esküvőjére is el lett hívva(és ugyancsak nem az én ötletem volt)

Egy normális lány(és itt most a személyiségére értem) nem azt nézi hogy mennyi pénzed van, vagy milyen márkás ruhákba jársz! Persze az is fontos lehet, de nem ez az elsődleges szempont! Szerintem egy rendes fiú, aki tényleg szereti a lányt és nem csak b@szni akar, az meg is kapja a neki valót, és ha minden jól megy sokáig meg is tarthatja!❤️

okt. 1. 16:45
 27/31 anonim ***** válasza:
21%
#26 esküvőtök mikor lesz? Gondolom készülnek a képek, hogy örökké együtt.
okt. 1. 19:06
 28/31 Szabi15 ***** válasza:
100%
23. vagyok. pedo bácsik ne írkáljatok privátba, mert 27/F vagyok. Nem, nem szeretnék ismerkedni veletek :D
okt. 2. 15:58
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
De legalább bizonyítva van, hogy a csendes lányokat is észreveszik, csak épp a neved nem figyelik :D
okt. 2. 16:00
 30/31 anonim ***** válasza:

Sajnos a legtöbb lány tényleg csak a rossz fiúkat szereti....

Én hiába is próbálkoztam / próbálkozok, egyszerűen nincs sikerem, mert nem vagyok az esetük, nem tetszik nekik a külsőm, vagy nem is tudom, mert normális vagyok...

A koromhoz képest sokkal fiatalabbnak nézek ki, de gondolom ez is baj...

27/F

okt. 10. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!