Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vonzza a legjobban a tini lányokat?
Figyelt kérdés
szept. 26. 20:32
1/31 anonim válasza:
1) Tucat madárfészek fejű gyerek
2) Lekezelően beszélnek vele, semmibe veszik
3) Van pénze a gyerek szüleinek
4) Szeret baromságokat csinálni a kiszemelt
2/31 anonim válasza:
Cigi
Káromkodás
Gyorsétterem
Hell
Paraszt beszólogatások
Márkás ruhák/cuccok
TikTok
Szex
3/31 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a valóság
szept. 26. 22:41
4/31 A kérdező kommentje:
Egy biztos hogy nekem nem lesz madárfészek hajam
szept. 26. 22:42
5/31 anonim válasza:
"Sajnos"
Miért, mi a baj a szexszel, a ruhákkal és a gyors kajával?
6/31 anonim válasza:
Én komoly leszek: öltözködj stílusosan, inkább elegánsan, legyen jó kiállásod, kisugárzásod, ne viselkedj erőltetetten és legyél mosolygós, humoros, a lányoknak bejön a vicces pasi. Amúgy tini alatt nem tudom melyik korosztályt érted, de nekem már 16 évesen is bejött ha valaki tud legalább egyszerű dolgokat főzni/sütni, jó tanuló valamennyire de az fontosabb hogy legyen bátor, bevállalós, önálló, védelmező és tudjon jól kommunikálni, legyen valamilyen normális hobbija, legyen lehetőleg jó kapcsolata a szüleivel, adott esetben mindig szuper ha van jogsija vagy valamilyen munkája, van egy jövőkép a fejében, hogy mi érdekli, hol szeretne továbbtanulni, nem nyomja magába a nikotint és az alkoholt, nem csajozógép és bulikirály, jó baráti köre van, alapjáraton pedig egy nyugodt, odaadó és kedves srác aki nem 0/24 a telefonján lóg és hűséges. :)
7/31 anonim válasza:
Ja és a higiénia fontos, adj magadra és figyelj oda magadra, légy sportos, légy öntudatos, szeresd magad de ne egocentrikusan, ne csinálj magadról idióta képeket a tükörben:) persze ezeknek nem kell mind törvényszerűen megfelelni, csak felsoroltam pár jó pontot
8/31 anonim válasza:
Sose próbálj megfelelni a csajoknak, mert egyrészt mindnek úgysem fogsz tudni, másrészt közben elveszted önmagad. Ha magadnak nem tetszel, akkor nem lesz önbizalmad sem, úgy pedig nem megy a dolog.
9/31 anonim válasza:
Ideális pasi egy tizenévesnek:
1, Tudományosra nyírt haj
2, Káromkodós csunyabeszéd
3, Menő okostelefon
4, Paraszt és tiszteletlen másokkal
5, Napi 6 energiaitalt iszik
6, Legyen tik-tokja ahol megosztja mekorra suttyó
7, Csak szexet akarjon
8, Már most látszódjon rajta, hogy operátornál több sose lesz
9, Szülők által elkényeztetett, kinyalt seggű hülyegyerek
10, Úgy öltözni, mint egy vásári majom
10/31 anonim válasza:
11, alkohol, cigi, lerészegedés
Bocsi ez lemaradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!