Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, nektek mikor esik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek mikor esik a legjobban az ölelés egy csajtól?

Figyelt kérdés

Mikor alkalmas, nem furcsa/kellemetlen?

És kiktől fogadjátok el, kiknek viszonozzátok?

2017. dec. 19. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ölelés mindig jo csajtol 😍😍😍
2017. dec. 19. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Jo illat a legfontosabb , barsonyos tapintas es simogassa meg a buksimat. Xd
2017. dec. 19. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól jó akit szeretek. Innentől fogva mindig jó :D
2017. dec. 19. 20:32
 4/11 A kérdező kommentje:

De jó, hogy ti ilyenek vagytok, én nem tudom, hogy akit kinéztem, mit gondol erről.:S

Már megöleltem egyszer, azóta furán viselkedik, alig szól hozzám, csak, ha muszáj. Ez azt jelenti, hogy nem bír, és nem tetszett neki az ölelésem?

2017. dec. 19. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez azt is jelentheti, hogy nem tudja hovatenni ezt az egészet, és azon gondolkodik, hogy vajon mit jelentett számodra ez az ölelés.

Legalább is én ezen gondolkodnék. :D

És ilyenkor egy kicsit én is zavarban lennék és nem tudnám, hogy mit mondjak.

2017. dec. 19. 21:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Értem.:)

Az az ölelés már 4 napja volt, ilyen sokáig tarthat feldolgozni?

Mondjuk őt nem nagyon szokták ölelgetni, pedig olyan szeretnivaló és aranyos srác, ahogy azokkal a barna szemeivel nézett, muszáj volt.:D

Viszont most egy kicsit bánom vagy nem is tudom, örülök, hogy bátor voltam, de annak nem, hogy emiatt eltávolodtunk egymástól.:S

2017. dec. 19. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez csak ideiglenes, hogy úgy érzed, hogy eltávolodtatok egymástól. Lehet azon gondolkozik, hogy lépjen valamit. Bár ha félénk, akkor nem tudom...

De átérzem, a barna szemű srácok a legaranyosabbak. :)

2017. dec. 19. 21:42
 8/11 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem is.:D

A barna szem nagyon sokat dob egy srácon, olyan kedves, meleg tekintetet ad nekik. Bár ez nem azt jelenti, hogy más szemszín ki van zárva. Láttam már olyan kristálykék szemet, amiben szó szerint el lehetett veszni, olyan szép volt. De a srácok akiket aranyosnak/helyesnek tartok az esetek 80%-ában barnás(barna minden árnyalata, kevert, fekete) szemszínűek.

Vissza a kérdéshez. Hát, tényleg csak 2 tanítási napot voltunk együtt azóta, ebből meg nem kéne akkora következtetéseket levonnom, viszont mégis olyan furcsa ez az egész.

2017. dec. 19. 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:
46%
Barna szemuek legtobbszor oszintek, husegesek, szelidek , es jo illatuk van mint nekem. : p
2017. dec. 19. 23:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyeee?? A barna szem valahogy sokkal melegebb, barátságosabb érzést kelt az emberben, olyan nyugtató. Vagy nem is tudom. :D

A kék szem sokaknak "nem áll jól", mert túl rideg vagy hideg a bőrszínükhöz.

Majd kiderül a dolog. :)

2017. dec. 20. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!