Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy olyan csaj ölel meg titeket, aki nem jön be különösebben, de nem is utáltok, az rosszul esik nektek?
Mindenki biztatott, hogy kezdeményezhetnek a lányok is, meg, ha nem csinálok semmit, akkor sose jön rá, hogy bejön nekem. Ma, mikor vége volt a napnak, köszöntem, hogy, szia, jó hétvégét, és átöleltem, de nem ölelt vissza és csak egy hellot mondott.
Nem tudom mit gondolhat most, de így utólag lehet, hülye ötlet volt.
Szerintetek?
Üdv.:egy aggódó 15/L
Egy ölelés mindig jól esik :)
Szerintem meglepődött,hogy megölelted
Szia
Nem tudhatom biztosra,de szerintem ez jól esik a fiúknak.Egyszer közösen néztünk filmet 2 barátnőmmel és 2 fiúval,az egyik nagyon tetszett nekem.Mellé is ültem és mivel telefonról néztünk muszáj volt nagyon közel ülni hozzá,kis idő múlva támadt egy olyan érzésem hogy úgy rádőlnék a vállára igy nem szóltam semmit csak megérintettem a karját és a vállára feküdtem,rámnézett de nem szólt egy szót sem nagyon jól esett, szép emlék :D
Rosszul sosem esik egy ölelés. Kivéve, ha egy barnamedve adja, bár ott már teljesen mindegy, mit érez az ember..
Férfi szemmel egyébként én azt mondanám, nem számított rá. Várd ki a hétfőt, akkor kiderül, mi a helyzet. Azt meg ne gondold, hogy hülye ötlet volt, ugyanis ha nem próbálkozol, biztos a kudarc, míg ellenkező esetben legalább elméleti esélyed van.
mitől képmutató?
szeretem a srácot(lehet kicsit erős kifejezés, de mindenképpen bírom, meg bizsergek körülötte, röpködnek a pillangók...stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!