Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lany miert cserebe fekudne le olyan fiuval, akit nem tart különösebben vonzónak, inkább csak átlagosnak?
Szerintem ha érzelmileg is megfogod kicsit,- mondjuk szimpatikus vagy, vagy jó humorú stb. Vagy ő labilisabb, teszem azt magáról nem biztos az értékítélete. Vagy mondjuk őt is izgatja ez a fajta dolog, esetleg régen szexelt és kívánós - szóval mindezeknél- akkor a lány benne lenne. Csak nem beszélne róla szívesen senkinek. Vagy lehet megbánná. Vagy nem csinálná sokáig.
Szóval a lányok ilyenek.
Nekem volt ilyen barátom. Nagyon kedves volt és figyelmes, és igazán szeretett. Jó volt vele lenni, de a szex mindig kényszer volt nekem. Az elején még elment, de utána hányingerem volt, ha arra gondoltam, hogy lefekszem vele. Ráadásul ő nagyon sokszor akarta csinálni. Szóval igen, a személyisége megfogott, ezért lefeküdtem vele elég sokszor, de soha többet nem mennék bele ilyesmibe. Ha nincs meg a vonzalom, akkor kínszenvedés a szex.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!