Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm aki már 6 sráccal volt azt mondja az én 17 cm-em átlagosnak számít. Mi az igazság?
Nekem eddig 3 lány volt előtte. 2 kifejezetten imádta hogy nagy volt szerintük, egy pedig nem mondott rá semmit, igaz az pont nem is volt hosszú kapcsolat.
Barátnőm szerint a velem együtt 6 barátjának méretei:
12,13,17,17,19,20
Mi már 4 hónapja vagyunk együtt.
23/F-22/L
Értem. Csak azért kérdezem, mert
A, itt mindig azt olvasom, hogy a legtöbb férfi mérete valahol 14-15 cm
B, a legjobb 4-5 barátomnak mind tudom a méretét és közülük nekem a legnagyobb
C, valaki egyszer azt mondta hogy a 17 cm-rel nagyobb a farkam, mint a férfiak 90%-ának
D, eddig dicsérték, igaz ahogy írtam csak két lány, de nem is voltam sokkal többel
1:
Azt mondta eddig mindenkiére kíváncsi volt és megkérdezte és azért hat darab számot még fejben is lehet tartani.
általánosságban átlagos
akikkel te voltál azoknak azért volt nagy, mert ők előtted kisebb méretekkel találkoztak...
22F
amúgy a vérpénisznél a méret változhat...
nekem pl akár 3-4 centi különbség is lehet izgatottságtól függően, talán több is, mert ugye a nem merev és a merev állapot között elég nagy a különbség, több mint 2x-esére, talán teljes hossznál akár 3x akkora is lehet mint nem merev állapotában...
22F
C, valaki egyszer azt mondta hogy a 17 cm-rel nagyobb a farkam, mint a férfiak 90%-ának
És ezt el is hitted? :O
6:
Ha te ismerős vagy ezen az oldalon, akkor tudhatod hogy minden péniszes kérdésnél azt szajkózza a válaszolók többsége, hogy az átlag az 14-15 cm.
"nagyobb a farkam, mint a férfiak 90%-ának"
Ez hatalmas túlzás, gondolom egot etetett vagy viccelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!