Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi vonzza a legjobban a tini...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vonzza a legjobban a tini lányokat?

Figyelt kérdés

szept. 26. 20:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
26%

Legyen csúszda vagy brokkoli haja.

Lehetőleg járjon drága, de ilyen utcai ruhákba, a feszes szakadt naci és a fux elengedhetetlen.

Sportoljon sokat, legyen 6pack kockahasa, de azért legyen kellően alkesz és láncdohányos mellette, sőt a drogozás sem árt, mert az olyan élet császára vibeokat ad.

Járjon minden hétvégente több buliba is, és ismerje a város tinijeinek 90%-át minimum.

szept. 27. 11:28
 12/31 anonim ***** válasza:
27%
Csúnya beszéd
szept. 27. 12:15
 13/31 anonim ***** válasza:
36%
Le lehet pontozni, attól még az utcán meg az iskolákba kb csak ilyen csávókat lehet lányokkal látni, érdekes csak a neten megy a "jaaj nekem nem az olyan fijúk tetszenek" baromság :D
szept. 27. 13:04
 14/31 anonim ***** válasza:
57%
Én. 😎
szept. 27. 14:04
 15/31 anonim ***** válasza:
52%

Hú, de sokaknak savanyú a szőlő! 😂 Mintha nyársat nyelt, bigott, vén fószereket olvasnék, akik a szentírással a párnájuk alatt alszanak, és kimerülnek az emberi kapcsolataik abban, hogy a kerítésük mögül rázzák az öklüket a járdán elvonuló ifjúságra, amiért már nem cilindert és frakkot vagy bokáig érő szoknyát hordanak fűzővel.

A kérdező és a válaszadók 90%-a szimplán kangörcsös, és gyűlölik a lányokat, amiért emiatt az agresszív, lekezelő attitűd miatt nincs sikerük náluk. Kb. minden hozzászólásnak annyi a lényege, hogy a kamaszlányok buta krvák, máglyára velük. Ki akarna olyan pasival lenni, aki így gondolkodik róla?

Ehhez képest már egy nagyszájú hülye gyerek is vonzóbb opció, mert annak legalább nincsenek gyilkos indulatai kollektíve mindenkivel szemben, akinek vaginája van, és nem akar a nyakába ugrani.

Ez nem csak a tiniknek nem jön be, hanem a felnőtteknél se. Aztán harminc évesen is lehet ugyanígy sírni a GYK-n, hogy micsoda értékrend nélküli, ocsmány állatok a nők MÉG MINDIG, a szólamot pedig INCELként aláírni.

szept. 27. 15:00
 16/31 anonim ***** válasza:
33%
A pénz és a shoppingolás, plázázás, divatolás, műköröm etc.
szept. 27. 17:22
 17/31 anonim ***** válasza:
31%

#15 te normális vagy? A többség leirja a valóságot és ez neked rosszul esik, ami az egyedüli te problémád.

Senki sem írt arról, hogy gyűlölik a lányokat, vagy mindenki meg akarja ölni őket. Szerintem neked van mentális betegséged...

10 évvel ezelőtt is sokkal normálisabbak voltak a lányok, mint most és ez nem is volt olyan régen, szóval nem kell a 70-es évekbe menni.

Magyarázd már el, hogy a mindenkivel flegmán beszélő, cigitől bűzlő, energia italon élő és csak csoportosan erős "lányok" mégis mitől lennének értékesek?

Ha van a szüleinek pénze, akkor elérhetetlen a nagyképűsége, viszont ha nincs, akkor jönnek a képeket, videókat árulok és én már 16 éves lánytól kaptam ajánlatot, ugyanis iphone-ra gyűjtött. Biztos nagyon fontos részét képezi az életének egy félmillió forintos telefon.

Sajnálom, ha neked fáj, hogy egy nő 25 körül kezdődik, de majd leszel egyszer te is annyi.

szept. 27. 17:29
 18/31 anonim ***** válasza:
77%

Most 22 vagyok, szóval nemrég voltam ilyen korú. Amik nekem fontosak voltak:

A fiú ne legyen kütyü-függő.

Legyen mosolygós, kedves.

Figyeljen a higiéniára

Tisztelje az állatokat, embereket

Intelligens

Sportos

Legyen kiállása

Ne beszéjen nagyon csúnyán

Ilyesmik...

szept. 27. 19:43
 19/31 anonim ***** válasza:
50%
#17 Jaj de fáj az igazság valakinek 😂 Gondolom valami örökszűz bácsika kommentjét olvastam 😂😂
szept. 27. 20:33
 20/31 anonim ***** válasza:
34%

"Magyarázd már el, hogy a mindenkivel flegmán beszélő, cigitől bűzlő, energia italon élő és csak csoportosan erős "lányok" mégis mitől lennének értékesek?"

Tehát attól hogy egy lány dohányzik, energia italt iszik és csoportba verődik, attól ő egy értéktelen sz@r ember?

Az igen!

Mert azt értem hogy a flegmasággal mi a probléma, de a töbitt nem igazán.

szept. 27. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!