Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 éves fiúk, nektek milyen lányok jönnek be a legjobban?
Szia!
Külsőt nézve nagyon bejönnek a helyes arcú, igazán nőies vonásokat viselő lányok. Nálam mindenképp a hosszú haj játszik, főleg szőkés-barna és barna. Legyen karcsú, de ne nádszál, amolyan csont-és-bőr vagy fitnessguru.
Fontos, hogy ápolt legyen, nőiesen öltözködjön és ki tudja emelni a nőiességét. Nem zsánerem a szemüveg, de van egy gyermekkori 'nagy szerelmem' (persze nem az, de éveken át bolondultam utána, ma már csak jó barátok vagyunk) akinek nagyon jól áll és el sem tudom nélküle képzelni.
Ami taszít az a fogszabályozó (nem ítélem el azokat a lányokat, csak nem szeretem a látványt).
Belső értékeket nézve: legyen humora, legyen megértő, közvetlen és határozott. Merjen véleményt formálni és ki állni magáért, ne legyen az a törékeny-hallgatag tündérke, de sem a torka szakadtából hahotázó gengsztercsaj. Legyen családcentrikus de tudja elválazstani a szórakozást és a magánéletét minden egyébtől
Köszönöm utolsó az értelmes választ!
Ilyeneket várok még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!