Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 éves fiúk, nektek milyen lányok jönnek be a legjobban?
Szia!
Külsőre a szép arcúak tetszenek, akik kicsit márkásabb ruhával is rendelkeznek. Nem azt mondom, hogy vegyen egy túlárazott mit tudom én mit, csak ha én nem egy béna valamit veszek fel, akkor a lány se vegyen fel.
16 éves fiú vagyok.
Korosztályban nekem a 15-18-ig jönnek be, valahogy náluk van az a érzésem, hogy jobban tudom őket szeretni, ha viszonozzák is. A fiatalabbak nem éppen a korombelieknek az úgymond "gondolkodás" megy, de erről nem mesélnék, hogy mégis milyen is az. Az idősebbek, szóval +18 éves lányok meg már nekem egy kicsit túl érett gondolkodással rendelkeznek, ez nem azt jelenti, hogy nem jövök ki velük, csak egyszerűen minél idősebb annál jobban kell megválogatnom a szavaimat, ha esetleg szükséges lenne a kommunikáció, de nyilván az.
Belsőre nekem az eszesebb lányok, akik legalább közép tanulók, nem lusták, kedvesek, de gondolom ez mindenkinél játszik, a helyesírása, az nagyon zavaró tud nekem lenni, aki sem ékezetet, sem írás jelet nem rak, de főleg akik egy mondatot nem tudnak helyesen leírni. Azzal, hogy mennyire mocskos fantáziával rendelkezik, az engem nem érdekel, kivéve ha k'rva.
Bónuszként még a hangszerrel tudnak jobban érdeklődésbe juttatni engem, hamár én nem tudok zenélni.🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!