Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne red flag, és melyik az egyből kuka kategória számodra?
Ismerkedtek, és ezzel szembesül, még egyből az elején, 1.-3- randinál járva. Melyik esetében gondolkodsz el erősen a befejezésen, és melyik esetében hagyod ott azonnal, végleg? És miért?
A.: Együtt volt egy tanárral a suliból.
B.: Problémás szülők. Pl.: sittes apu, piás anyu, mentálisan beteg testvér,...
C.: NAGYON csóró / NAGYON gazdag család. Konkrétan a gyűjtik az üveget/Balin nyaralnak 2 hónapot szintek.
D.: Apu/anyu valami kegyetlenül fullos. Annyira bejön neked, hogy pontosan tudod, hogy rá fogsz menni.
E.: Semmi buli, semmi pia, semmi drog. Soha.
F.: Szexelt pénzért, vagy drága holmiért, vagy más előnyért, pl. jobb beosztás nyári melónál.
G.: Cigi, pia, gyógyszer befigyel néha. 1-2X a héten.
E.: Érdekes lakberendezési kiegészítő a hálószobájában. [link]
És miért nem lehet magyarul írni, miért kell ilyen kamu-angolt használni?
Azt ugye tudod, hogy ez a szóhasználat rólad alkot bizonyítványt? (és persze mindenki esetében saját magáról, akik ilyen műangol kifejezéseket használnak)
F, G kizáró ok.
B attól függ mennyire vészes hogy ő is benne van-e ezekben. Nem tehetünk róla hogy ilyen van, de azért nem egészséges az a környezet és ez könnyen át tud tapadni még az egészséges emberre is.
A D-t nem értem. Ha együtt vagyok valakivel miért másznék az apjára?
Az A meglepő, de ha miután kijárta a sulit és azután akkor okés lehet.
Gondolom a második E az H akart lenni, és sajnálom nem nyitottam meg a linket, de mindenkinek vannak furcsa szokásai.
C meg akkor zavar ha nagyon villogtatja a pénzt. Attól még, hogy gyűjtik az üvegeket nem azt jelenti számomra hogy nagyon csórók. És az én szívemhez nem a pénzzel vagy a drága ajándékkal lehet eljutni.
E meg konkrétan én vagyok, szóval ha arra azt mondanám, hogy red flag akkor magamat hazudtolnám meg.
Ez az én véleményem, de amennyi ember annyi féle gondolat és megjegyzése van
A: redflag
B: ha nem tartja a sittes apuval/piás anyuval a kapcsolatot és nem él életvitel szerűen a beteg testvérével akkkor nem érdekel egyéb esetbem egyből kuka. Ha nem ismerkedés lenne a kérdés és a meglévő párom édesanyja kezdene piálni az más lenne, nyilván kitartanék mellette. De így nem szeretném senki problémáit a nyakamba venni.
C: ha szegénység az attól függ, hogy mennyire. Ha tényleg annyira, hogy hónap végén már csak száraz kenyér van akkor megintcsak egyből kuka, szintén azért mert nem szeretném más problémáit a nyakamba venni.
A gazdagság nem probléma ha nem kezd el anyu,apu pénzével felvágni.
D: nem jönnek be a milfek, de ha be is jönnének akkor is van bennem annyi, hogy nem csalom meg a párom főleg nem az anyjával. (Honna jön neked ilyen kérdés???)
E: redflag. Én sem vagyok az a discoba járó típus, de néha azért leülni barátokkal pár sörre esetenként tekerni egy cigit és beszélgetni én is leszoktam és nem bánnám ha néha azért velem tartana. Fű kivételével minden drog redflag, keménydrogok esetén egyből kuka.
F: egyből kuka.
G: heti 1x még nem gáz szerintem inni a fölött már igen.
E(H): ha ez of-es kamera akar lenni akkor egyből kuka.
A: red flag
B: erről ő nem tehet
C:érdekes szituáció
D: Ez beteg gondolkodás
12
Ez szleng, sokan mondják, hogy red flag
A - kizárt
B - ameddig ő nem viselkedik úgy, addig nem zavar
C - ameddig nem lesz a személyisége, addig nem zavar. bár ez inkább a gazdagságra vonatkozik
D - ha valakit szeretek, akkor nem mászok rá másra
E - nem gond
F - kizárt
G - elfogadható
E - kizárt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!