Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik lenne red flag, és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne red flag, és melyik az egyből kuka kategória számodra?

Figyelt kérdés

Ismerkedtek, és ezzel szembesül, még egyből az elején, 1.-3- randinál járva. Melyik esetében gondolkodsz el erősen a befejezésen, és melyik esetében hagyod ott azonnal, végleg? És miért?

A.: Együtt volt egy tanárral a suliból.

B.: Problémás szülők. Pl.: sittes apu, piás anyu, mentálisan beteg testvér,...

C.: NAGYON csóró / NAGYON gazdag család. Konkrétan a gyűjtik az üveget/Balin nyaralnak 2 hónapot szintek.

D.: Apu/anyu valami kegyetlenül fullos. Annyira bejön neked, hogy pontosan tudod, hogy rá fogsz menni.

E.: Semmi buli, semmi pia, semmi drog. Soha.

F.: Szexelt pénzért, vagy drága holmiért, vagy más előnyért, pl. jobb beosztás nyári melónál.

G.: Cigi, pia, gyógyszer befigyel néha. 1-2X a héten.

E.: Érdekes lakberendezési kiegészítő a hálószobájában. [link]

aug. 25. 17:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Én csak blue flagről tudok beszámolni
aug. 25. 18:10
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Elég beteg, ha te rámozdulnál az anyjára/apjára. Amúgy a red flag nekem a B lenne, mert nem az én dolgom megoldani más problémáját a nyakamba venni és hetekig-hónapokig rajta idegeskedni, hogy jól van e, nem lenne hozzá idegzetem. A csóróság is elég zavaró lenne, ne legyen már az, hogy sétálunk egy forgalmas helyen és minden kukához odamegy kiinni az italos dobozból az utolsó korty italokat meg megeszi a kajamaradékokat. Undorító, így biztos nem kapnám le. Az állandó utazgatás max azért, ha tényleg soha nem lenne itthon és nem tudnék vele találkozni egyáltalán. Az F is eléggé, nekem nem kell krva. A cigi inkább a pénz miatt zavar, ha mondjuk 1 dobozzal szív 1 egész héten, az még annyira nem, meg ne legyen tőle büdös a szája, ruhája, szobája. Inni max buliba igyon vagy alkalmanként, de ne az, hogy állandóan bódult állapotban van és sehol ne tudjak vele együtt mutatkozni.
aug. 25. 18:17
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg persze az A is elég gusztustalan ha a tanár is belement, még jobban, ha családos is
aug. 25. 18:18
 4/19 anonim ***** válasza:
89%

A) Red flag

B) Nem red flag, senki nem tehet arról milyen családból származik

C) Nem red flag, de erősen elgondolkodnék a folytatáson

D) Ebben a szituban inkább én lennék a red flag szerintem

E) Inkább green flag

F) Ha nem szorult volna rá, akkor kuka

G) Egyértelműen kuka

E) (asszem "H" akart volna lenni) Hát...attól függ, ha olyan dolgokra használja akkor kuka

aug. 25. 18:19
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

"Annyira bejön neked, hogy pontosan tudod, hogy rá fogsz menni."

. Azért itt veled is gondok vannak...

aug. 25. 19:37
 6/19 anonim ***** válasza:
9%

Mi lenne, ha magyarul fogalmaznál?

Mi az a red flag? Magyarul megfogalmazva???

aug. 25. 19:47
 7/19 anonim válasza:
100%
A, F és G nálam kuka.
aug. 25. 19:47
 8/19 A kérdező kommentje:
6. "vörös zászló" szó szerint. Jelentésileg/magyarosítva: intő jel, vörös jelzés, vészjelzés, figyelmeztető jel, intő jel,...
aug. 25. 19:54
 9/19 anonim ***** válasza:
88%
Magyarul kizáró ok
aug. 25. 20:13
 10/19 A kérdező kommentje:
9. Nem! Csak figyelmeztet. Mint a chili flakonján a 4 paprika jel. Ha szereted az erőset még ízleni is fog, de a legtöbb ember nyüszít tőle. És ezért akár meg sem veszi.
aug. 25. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!