Ha soha nem ültem motoron, de már 24 éves is elmúltam, akkor le lehet tenni egyből a korlátlan A kategóriát, vagy az oktatók nem szokták szeretni, ha valaki tapasztalat nélkül teszi le?
Figyelt kérdés
Szeretnék motorozni, viszont soha nem motoroztam még, anyagilag most jutottam el oda, h le tudom tenni a jogsit. Természetesen első motornak nem vennék túl erőset, egy 250-esben gondolkozom.jan. 9. 12:40
1/3 anonim válasza:
Igen leteheted egyből a korlátlant, de arra készülj,hogy rutinból több órát fogsz venni, mint a tervezett 10. Eleve nem is fognak egyből 600-as nagy A-s motorra ültetni, hanem első körben csak egy 125-öst kapsz, és fokozatosan lépsz feljebb ha látja az oktató, hogy jól megy.
2/3 anonim válasza:
De hogy hogy nem motoroztál eddig, ha korlátlant akarsz? Amúgy leteheted igen.
3/3 anonim válasza:
Igazából jobban jársz egy A2 jogsival.
Olcsóbb, könnyebb is kisebb motoron a vizsga, ha még nincs tapasztalatod.
Aztán utána tudsz csinálni különbözteti vizsgát, ha majd kevés lesz a 48 lóerő.
Jó iskolába menj!
Honda Safety például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!