E kategóriára járok, nehezen megy a tolatás.Szerintem lassan fejlődök.Pl ha be is viszem a pótot a helyère,sosem párhuzamos.Azt mondta valaki,hogy majd idővel belejövök,más meg azt,hogy ehhez kell valamiféle tehetsèg is.Mi a tapasztalat?
Vagy ki kell hajolni és úgy jobban látod, már ha ezt engedik.
De a pótkocsival különösen nehéz tolatni , míg a nyergessel nem olyan nehéz.
A forgózsámolyos pótkocsi meg két helyen csuklik és az a nehéz benne.
Idővel persze meglehet tanulni meg meg is kell ha olyanon dolgozol.
az írásodból egyértelmű, hogy okos vagy, nem az eszeddel van a baj..én sem úgy születtem, hogy 18 évesen mindenhová centi pontosan betolattam..az viszont igaz, hogy a mai napig szeretek tolatni, valamiért jobban kedvelem, mint előre.
Az, hogy mit mondanak a rampánál(majd)hát...majd belejössz. Kell némi tehetség az biztos, de idővel összeszeded. Elméletből 1 pont hiányzott, a gyakorlaton a biztos azonnal átengedett.
Nem állítom, hogy egy ausztrál négy pótos szerelvényt bárhová betolnék, de nem is vagyunk ausztráliában.
Javaslom önbizalom erősítés céljából keress rá az ausztrál TikTokon a kamionokra..izgalmas, amit azok csinálnak. Az ottani kamionosok is pont olyanok, mint mi, csak ott van hely, idő, meg mittudomén..
Engem a víz kiver, amikor százzal rongyol egy négytartálykocsis szerelvény az úton...pláne élőállattal..
Vagy a yutubon is találsz Alaszkai vagányokat
Nekik is E-jük van..(csak ottani)
3. A tolatásnak mi köze van az ausztrál kamionosokhoz?
Azok nem tolatnak sehová vele, nem is lehetne tolatni már 2 pótkocsival sem.
A derékszögben szűk helyre tolatás nekem is rosszul megy, de kihúzod utána egyenesbe, és visszatolatsz már pontosan, nem kell elsőre jónak lenni.
Nem lóverseny ez.
Megnézed a wabis rámpákat, hogy néz ki körülötte a fal.....na így tudnak a profik tolatni.
Sokan azt hiszik, a vidámparkban vannak a dodzsemben.
Az igazság a kettő között van. Kell hozzá valamennyi érzék, de gyakorlás is.
Ne aggódj, a többség több év rutinnal sem képes ráállni egy rámpára anélkül, hogy ne törjön össze valamit
Én most csináltam meg az E rutint, elsőre meg is lett a vizsga😎
A pótkocsi kerekét nézd, döntsd el merre akarod irányítani a pótkocsit és az ellentétes irányba kormányozz.🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!