Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E kategóriára járok, nehezen...

E kategóriára járok, nehezen megy a tolatás.Szerintem lassan fejlődök.Pl ha be is viszem a pótot a helyère,sosem párhuzamos.Azt mondta valaki,hogy majd idővel belejövök,más meg azt,hogy ehhez kell valamiféle tehetsèg is.Mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés
Szóval vagy elhiszitek vagy nem) nem vagyok buta,de mégsem megy úgy,ahogy másoknak.A tolatás a mumus,ès nem áll össze a fejemben.Esetleg ha èn pl tízszer-húszszor annyit gyakorlok,akkor lehetek pl. átlagosan tolatni tudó sofőr?Vagy mindig szenvedès ès stresszes lesz?Fèlek,hogy, ki fognak röhögni a rámpán,haragudni fog a betanítóm.Hogy zajlik ez a folyamat?Meg lehet tanulni,akkor is,ha alapvetően nehézkesen megy?

2022. okt. 5. 08:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld úgy, hogy a tükörben ne párhuzamosnak lásd a szerelvényt a vonallal. A szerelvény végénél kevesebb legyen a vonal, és a szerelvény közötti távolság, mint az elejénél.
2022. okt. 5. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Néha személyautóval vagy furgonnal is azt hiszem hogy egyenes de amikor kiszállok akkor látom hogy nem. Ha van valami felfestett vonal az jó támpontot ad de általában nincs csak a parkolókban. Gyakorolni kell és menni fog, nem kell sietni.
2022. okt. 6. 09:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolni kell. Szerintem elsőre senkinek nem megy csak néha szerencséje van és jól beáll. Ezt akkor lehet megtanulni amikor napi szinten több ilyen tolatást megcsinálsz. Rámpára nagyon sokan ferdén állnak ha nincs vonal mert nehéz onnan belőni hogy hogy áll egyenesen a vége. Nem szégyen kiszállni és többszöri próbálkozásra beállni. Az inkább szégyen amikor jön a “30 éve sofőr vagyok nekem ne magyarázz” aztán visz mindent ami útjába kerül.
2022. okt. 7. 19:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
hidd el akik már kamionosként dolgoznak még évek után se tudnak profin tolatni... ha nincs vonal egy rámpánál pl akkor baromi nehéz nyíl egyenesen rátolatni, mert nincs viszonyítási alap, és a tükrök nagyon csalnak, te úgy látod hogy egyenes közben meg nagyon nem :D Arról nem is beszélve ha fos mirrorcam-ek vannak a rendes tükrök helyett, na abból aztán semmit érzékelni, se távolság se semmi ...
2022. okt. 7. 21:04
 15/15 anonim válasza:
Azóta hogy megy? Kicsit aggódom, egy két év és kezdem a C+E kategóriát, egyenlőre furgonozok 3.5t ponyvással
2023. nov. 1. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!