Elso motorvasarlas kezdokent nulla tapasztalattal?
Elsossorban a friss jogsim (A) miatt motorvasarlassal kapcsolatosan nincs tapasztalatom, es sajnos motoros ismerosom sincs, aki segitene megnezni - tobb szem tobbet lat alapon - az altalam esetleg megvasarolni kivant (hasznalt) motort.
Ilyenkor mit tudok tenni? Bocs, ha hulyen hangzik, de nem tudtam hirtelen mas megoldast, minthogy itt feltegyem a kerdesemet. Irnak weboldalakon olyat, hogy vigyem a motorszerelot, de olyat sem ismerek egyelore.
Egyebken most csak nezelodom, csak jo volna tudni, mik a lehetosegeim. Vagy probaljam meg egyedul, es lesz ami lesz?
Koszonom a valaszokat.
egyedül bóklássz motorüzletekben, és ott kiderül, mi is való neked.(a motor magasságára, súlyára gondoltam)..eleinte a kisebbeket gusztáld, szerlő szaki nélkül. Nagyon szart úgysem mernek rádsózni.
Próbáld egyedül, lesz ami lesz. A sikerélmény itt kezdődik.
Keress a környékeden olyan motorszerelő műhelyt, ahol vállalnak állapotfelmérést. Ha az eladó nem akarja az gyanús. Ilyesmire gondoltam:
Igen, ezeket is olvasgatom, 4-es. 🙂 Csak megis van bennem egy kis felsz. 🙂
Idokozben kiderult, hogy megis van egy ismeros, aki szerelt motorokat. Habar nem nagymotort, de ugy hiszem, ez a tapasztalata is segithet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!