A jogsi nulla tapasztalattal?
kezdjük ott hogy kapásból ma már nem tudsz egyből A-s jogsit letenni.
Ha még nem vagy 23 bele se kezdj. 24 évesen teheted le a rutint, előbb nem. Az hogy hány kilo vagy, az teljesen mindegy. Max egy kicsit nehezebb lesz megtartanod a motort.
Nem árt ha van tapasztalatod, eleinte nekem sem volt egyszerű, de mikor csináltam az A-t, előtte papír nélküli nagymotorral gyakoroltam a faluban.
Egyszer sajnos még menekülnöm is kellett a rendőrök elől, nem lett volna szerencsés ha elkapnak egy 850es papír nélküli vassal.
"kezdjük ott hogy kapásból ma már nem tudsz egyből A-s jogsit letenni."
Miért nem? Ha elmúltál 24, akkor minden további nélkül kezdhetsz A korlátlannal.
Megvan az életkor hozzá. :)
"Max egyensulyba kell tartani allo helyzetben az meg nem nehez."
Értem. Én azon aggódok, hogy a rutinfeladatoknál bólyákat kell kerülgetni meg nyolcast csinálni, ahol azért be is kell dönteni a motort, nem? Ilyen döntött helyzetben nem nehéz megtartani a motort egy olyan számára, akinek "nulla" a testsúlya a motor 150 kilójához képest?
Nálunk bukócsövezett motorok voltak, GS 500, Yamahak, gpz 500, szinte csak én voltam fiatalabb, mások 30 felettiek, ugyanúgy nulláról kezdte mindenki.
Alacsony sebesség miatti egyensúly vesztés majdnem mindenkinél volt, az eldőlést meg tudja akadályozni egy 70+kg-os ember ha jók a reflexei.
Valahol el kell kezdeni, levizsgázni úgyis nagy motorral fogsz, amíg meg nem megy vele a közlekedés úgy sem mentek előrébb, viszont annak nem látom értelmét hogy megcsinálj egy A1-et A2-t csak azért mert kisebb gépekkel tanulsz.
Ha magamból indulok ki szerintem semmi előnye nincs egy robogós tapasztalatnak nagy motoroknál, én így láttam a helyzetem, elsőként ráültem teljesen ismeretlen, súlypont szokatlan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!