40 évesen 0 vezetési tapasztalattal érdemes elkezdeni a B kategóriás jogosítványt?
Figyelt kérdés
Vagy bele se kezdjek inkább2022. júl. 16. 11:50
1/26 anonim válasza:
Hát az biztos hogy jól le fognak húzni arra készülj. Sajnos mindenkit. Az autó vezetési tanfolyamon szerintem belépési feltétel a pénz éhesség és az aljasság. De ha kitartó vagy nyilván meg lesz az. Most miért kell hirtelen ha eddig nem kellett amúgy?
2/26 anonim válasza:
Persze. Én is 30 felé csináltam, de semmi hátrányt nem tapasztaltam. Nem is szólogattak be, nem is voltam ügyetlenebb a többinél.
3/26 anonim válasza:
*autó vezető oktató tanfolyamon
4/26 anonim válasza:
Olyan 1 millió forintot nyugodtan szánj rá, aztán ha meg lesz kevesebből örülhetsz. Nem viccelek. Ha elég a 30 óra akkor 500 ezer forint minden. De az nem lesz elég úgysem.
5/26 A kérdező kommentje:
Igazából egy indokom van hogy nem bírok már buszozni vagyis nem a busz hanem az elviselhetetlen orkok már mindennapos, nem velem kötözködnek de mégis látni sem bírom már
2022. júl. 16. 12:01
6/26 anonim válasza:
Belekezdhetsz, de szerintem először is vegyél egy halálra ítélt ezres swiftet olcsón és gyakorolj azon először. Így hát ha nem fog annyiba kerülni..
7/26 A kérdező kommentje:
Rosszul hangzik az az egy millió akkor inkább motorra csinálom
2022. júl. 16. 12:04
8/26 anonim válasza:
Szerintem érdemes elkezdeni, max ha nem megy abbahagyod. Próbálkozni lehet.Az egyetlen kérdés, hogy anyagilag be tudsz e vállalni egy ilyen "kalandot" - ezt te magadnak kell eldöntened.
9/26 anonim válasza:
Érdemes!
Sokan csinálták s csinálják idősebb korban is, de akkor minél hamarabb vágjál bele, mert az árak őrült tempóban emelkednek !!!
Pénzed legyen pót órákra is, mert a forgalmin minden apróság miatt is meghúznak! És tényleg jó lenne, ha lenne olyan ismerősöd, akivel kimehettek egy elhagyatott helyre gyakorolni vezetgetni, mert anélkül még nehezebb lesz! Sok sikert!
10/26 anonim válasza:
A motor jobb ötlet!
Autó fenntartására rövidesen úgysem lesz pénz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!