Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ahoz mit szoltok ebben a...

Ahoz mit szoltok ebben a kategoriába, hogy elolvastama bibliát és halálunk után egy mélyen alvó állapotot igér a feltámadásig? Utánna megyünka mennybe...mikor elolvastam egyből rátok gondoltam. Szerintetek is alszunk 1et

Figyelt kérdés

Az hogy alszunk 1et gyakorlatilag egybevág azzal amit ti mondtok hogy semmi nincs az élet után csak mintha mélyen aludnánk és míly meglepő a biblia is azt mondja. Isten legyen veletek is a feltámadásig😊🙏

U.I: tudom hogy a lelketek mélyén bíztok benne hogy nem ér véget az élet a halál utan csupán átalakul egy másfajta létvilággá

2023. jan. 5. 19:37
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
#Ahhoz.na már írni se tudok. Biztos a sátán🤪
2023. jan. 5. 19:39
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
A kérdés rossz kategóriában van. Szíveskedjél a kultúra és közösség, azon belül a vallás topicba átfáradni, köszönjük!
2023. jan. 5. 19:43
 3/13 anonim ***** válasza:
23%

Mit érdekel, mit mond egy ókori közel-keleti monda gyűjtemény?

Semmi tudományos jele nincs annak, hogy bármilyen formában "tovább élnél" a halálod után. Szar ügy, de ez van.

2023. jan. 5. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Erről az ősszel sokat olvastam. Többféle értelmezés is létezik arra, hogy hová kerülnek a halottak a feltámadásig.
2023. jan. 5. 21:20
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
3: Annak sincs hogy a semmiből egyszer csak lesz valami véletlenül, később meg az élettelenből lesz élő. Ezek az igazi néphülyítések, a Bibliában legalább megvan érthetően magyarázva.
2023. jan. 5. 21:37
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Na de ha felboncolnak akkor ezek szerint azt is végig érzem?
2023. jan. 5. 21:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Idézd a "mélyen alvó állapotot a feltámadásig" részt mert én nem találkoztam ilyennel
2023. jan. 5. 21:43
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Szerinted a Bibliának a mélyen alvó állapot a legfőbb üzenete?Szerintem nem a mélyen alvó állapot a legfőbb üzenet,hanem az amit Jézus Krisztus tett értünk.
2023. jan. 5. 22:45
 9/13 NTBS ***** válasza:
Ez hol van leírva a Bibliában? Linkeld be és reagálok.
2023. jan. 6. 06:56
 10/13 anonim ***** válasza:

És innen tudni hogy csak hallottál a Bibliáról, de sose olvastad

2023. jan. 6. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!