Milyen természettudományi orvostudományi magyarázata van Krisztus feltámadását?
Ezt vallás rovatba légyszíves.
Remélem tudod, hogy ez csak egy mítikus történet. Jézus sem biztos, hogy élt egyáltalán.
Egyébként nincs semmi alapja a feltámadásnak ha beállt az agyhalál. Ez egy kényes rendszer, nagyon hamar beáll a szerkezet pusztulása, ha hipoxiás lesz.
Sejteket, agyszeletet életben lehet tartani, megfelelő körülmények között (aCSF keringetés), de ezek is elpusztulnak idővel.
Levágott disznófejekben állítottak vissza sejtszintű működést... de ez biológiailag fényévekre van a halál utáni regenerálódástól.
Ezt vallás rovatba légyszíves
Direkt ebbe a rovatba tettem bele kérdésemet mert engem a tudományos magyarázata érdekel a vallási részét tudom. Ugyanis egy pap nekem azt mondta hogy állítólag van már tudományos magyarázata a Feltámadásnak hogy az idegsejtek valahogy regenerálódnak pontosan nem tudom a mechanizmusát
SZerinted miért nem vallásosak a tanult emberek?
Azért ez nagyon nem igaz csak nézzük meg Csókay Andrást vagy Papp Lajost
Egy halott TERMÉSZETTUDOMÁNYOS alapon NEM TÁMADHAT FEL!
Ebböl következöen a kérdésed további részének nincs értelme, a tudomány szerint nem létezik feltámadás, ez csak mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!