Valójában egyszerre létezünk az idők kezdete óta?
Tehát pillanatról pillanatra másolat készül mindenről?
Ezesetben visszamehetünk a korábbi énünkhöz egy párhuzamos karanténozott világba és ott új információt létrehozva megváltoztathatjuk a múltat, majd újra visszamehetünk a jövőbe és folytathatjuk az életünket?
Mondjuk meghalunk és feltámasztanak egy adott eseménynél egy karanténozott világban, ahol nincs ott a teljes Föld lakossága csak akikkel dolgunk van.
Igen ostoba kérdés, amikor valaki megszületik onnantól ő folyamatosan létrejön pillanatról pillanatra, így értem. Mint a tükörben tükröződő végtelen tükröződés, nem pont úgy csak maga a 3d tér másolata pillanatról pillanatra lesz a 4d téridő.
Extra dimenzióból pedig látni az egészet, mikor ki mit csinált, hol volt?
"#karantén #időutazás #feltámadás"
Minden világos...
Ha már ennyire filozofikusan próbálod nézni ezt a színtiszta fizikai kérdést, akkor képzeld el úgy, hogy te egy négy (3D + idő) dimenziós girbegurba hurka vagy, aminek egyik vége az időben a születésed, a másik a halálod.
A 3D-s térben minden pillanatban a fizikális ottléted ennek a 4D testnek egy-egy 3D metszete, az idő tengelyre merőlegesen szeletelve.
Ez egy folyamatos 4D test, nem pedig a 3D szelet állandó másolása.
Így jobban tetszik?
#7, "girbegurba hurka"
Nem gondoltam volna, hogy ezt a kifejezést a természettudományok témában fogom először látni. :))
De amúgy nagyon jó megközelítés.
pontosan így gondoltam, tehát a múltban is ott vagyunk mindannyian, képkockáról képkockára csak nem 2d képkocka hanem 3d holográfia.
Érdekes lehet azoknak akik "kívülről" más dimenziókból képesek nézni a Föld moziját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!