Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy kiábránd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy kiábránduljon belőlem?

Figyelt kérdés

Vázolom a helyzetet, előző héten voltunk egy táborban és ott volt egy srác aki amúgy már régóta tetszett, de ahogy jobban megismertem (sokat beszélgettünk ott, de csak ilyen általános témákról, ki hova jár, mik a hobbijaink stb) kiábrándultam belőle, a személyisége nem nagyon jön be, én sem tudom miért, de úgy érzem nem passzolunk, nincs meg a kémia. Miután hazajöttünk rámírt egy mondvacsinált indokkal, válaszoltam neki, gondoltam ez itt abba is marad, viszont ő azóta is ír xdd eleinte válaszolgattam, de mostmár egyre kellemetlenebbül érzem magam, 2-3 naponta írok csak vissza, igyekszem rövid, dry válaszokat adni, de még így is folyamatosan érdeklődik és kérdez, mintha nem venné a lapot. Szívem szerint leláttamoznám, de mivel mindig rákérdez valamire, úgy érzem bunkóság lenne nem válaszolni.

Ti mit tennétek a helyemben? Nincs szívem megmondani neki hogy hagyjon békén

jún. 13. 03:49
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Kell még találkoznotok?

Ha nem akkor igazából teljesen mindegy, mit teszel...le is tilthatod (meg ha talalkoztok akkor is)

VISZONT

Én úgy emberségesebbnek tartom, ha egy korrekt megoldást választanál, azaz a kommunikációt.

"Szia Pistike!

Örülök, hogy mostanában többet beszéltünk, kedves vagy, hogy mindig írsz. Sajnos én kezdem magam kellemetlenül érezni a beszélgetéseink alatt. Nem azt kérem, hogy ne beszéljünk soha többé, arra szeretnélek megkérni, csak akkor írj ha nagyon fontos"

Vagy nem tudom. Most 5:15kor ezt tudtam összehozni. A lényeg az, hogy KOMMUNIKÁCIÓval próbáld ezt intézni, ne olyan undorító és sunyi módon, mint a legtöbb ember

jún. 13. 05:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-es válaszát kiegészíteném annyival, hogy előfordul mikor "Pistike" nem tudja értelmezni a nem fogalmát. Ilyenkor azt tudod tenni, hogy semmilyen formában nem reagálsz az üzenetére, mégcsak le sem láttamozod. Nekem ez mindig bevált, igaz még "Pistike" fog egyedül beszélni de hamar feladja és békén fog hagyni.
jún. 13. 07:41
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Szia Pistike! Ödön vagyok, Juci barátja. Szállj már le a csajomról, oké? Csá
jún. 13. 09:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Elöször próbáld neki kedvesen leírni, aztán max letiltod, ha nem akarja elfogadni a helyzetet.
jún. 13. 10:00
 5/9 anonim válasza:
100%
kedvesen tedd, vagy szimplán egyre ritkábban válszolj neki és észre fogja venni magától.
jún. 13. 10:18
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Posztold ki, hogy kapcsolatban vagy és akkor majd lejön neki, hogy foglalt vagy.
jún. 13. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Szia Károly, kedves, hogy mindig írsz, de kérlek, inkább ne tedd."

Vagy még ezt is:

"Ahogy megismertelek, rájöttem, hogy nem illenénk össze."

jún. 13. 15:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen írd meg neki hogy nem akarsz vele semmit és kész.
jún. 14. 05:28
 9/9 anonim válasza:
100%
Szia! Mond el neki konkrétan, hogy nem szeretnél tőle semmit, és akkor biztosan venni fogja a lapot. Amennyiben nagyon bejössz neki, akkor nem lesz elég az, hogy csak célozgatni próbálsz arra, hogy te már nem szimpatizálsz vele. Térj rá a lényegre, és egyértelmű lesz neki.
jún. 15. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!