Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy kiábránduljon belőlem?
Vázolom a helyzetet, előző héten voltunk egy táborban és ott volt egy srác aki amúgy már régóta tetszett, de ahogy jobban megismertem (sokat beszélgettünk ott, de csak ilyen általános témákról, ki hova jár, mik a hobbijaink stb) kiábrándultam belőle, a személyisége nem nagyon jön be, én sem tudom miért, de úgy érzem nem passzolunk, nincs meg a kémia. Miután hazajöttünk rámírt egy mondvacsinált indokkal, válaszoltam neki, gondoltam ez itt abba is marad, viszont ő azóta is ír xdd eleinte válaszolgattam, de mostmár egyre kellemetlenebbül érzem magam, 2-3 naponta írok csak vissza, igyekszem rövid, dry válaszokat adni, de még így is folyamatosan érdeklődik és kérdez, mintha nem venné a lapot. Szívem szerint leláttamoznám, de mivel mindig rákérdez valamire, úgy érzem bunkóság lenne nem válaszolni.
Ti mit tennétek a helyemben? Nincs szívem megmondani neki hogy hagyjon békén
Kell még találkoznotok?
Ha nem akkor igazából teljesen mindegy, mit teszel...le is tilthatod (meg ha talalkoztok akkor is)
VISZONT
Én úgy emberségesebbnek tartom, ha egy korrekt megoldást választanál, azaz a kommunikációt.
"Szia Pistike!
Örülök, hogy mostanában többet beszéltünk, kedves vagy, hogy mindig írsz. Sajnos én kezdem magam kellemetlenül érezni a beszélgetéseink alatt. Nem azt kérem, hogy ne beszéljünk soha többé, arra szeretnélek megkérni, csak akkor írj ha nagyon fontos"
Vagy nem tudom. Most 5:15kor ezt tudtam összehozni. A lényeg az, hogy KOMMUNIKÁCIÓval próbáld ezt intézni, ne olyan undorító és sunyi módon, mint a legtöbb ember
"Szia Károly, kedves, hogy mindig írsz, de kérlek, inkább ne tedd."
Vagy még ezt is:
"Ahogy megismertelek, rájöttem, hogy nem illenénk össze."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!