Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha egy lány azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy lány azt mondta nekem, hogy kezd kiábrándulni belőlem?

Figyelt kérdés

Csak barátok vagyunk. Csináltam tegnap egy hatalmas hülyeséget, amit aztán vele beszéltem meg. Láttam rajta, hogy nagyon csalódott bennem és azt is mondta hogy kezd kiábrándulni belőlem, pedig barátságon kívül soha semmi nem volt közöttünk. Meg mindig amikor beszélünk és én mondom neki, hogy már indulnom kéne haza, mondja nekem, hogy még ne menj, maradj még 5 percet légyszi stb.

Jelentheti ez azt, hogy bejövök/bejöttem neki? 17/F vagyok, a lány 16/L

2017. nov. 22. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, siman
2017. nov. 22. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy dolgot jegyezz meg.Lányoknál soha semmi sem biztos.

Ha úgytűnik hogy bejössz akkor is elutasítanak simán.

2017. nov. 22. 15:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :D

2-es, én is attól félek, hogy "friendzone-olt" :/

2017. nov. 22. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!