Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utált meg a lány?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és fiú. Van egy lány osztálytársam aki szintén 15 éves. Az a helyzet hogy elmondtam neki hogy tetszik nekem. De mikor megkérdeztem őt hogy tetszem-e neki akkor azt felelte hogy nem. Azóta nem beszéltünk. Mai napon mondhatni elég bunkó volt velem a lány de én nem voltam vele bunkó. Meg akartam kérdezni tőle hogy miért haragszik rám. De az a helyzet hogy nem tudok neki írni mert letiltott. Egy osztálytársamnak írtam hogy adja át az üzenetemet de a lány nem is reagált rá. (Persze mondhatnám azt hogy hagyom a francba de szerintem nem jó az hogy 3 évig utáljátok egymást.) Mit tegyek?2017. nov. 21. 20:32
1/3 anonim válasza:
Őszintén én mit csinálnék?
Nem írogatnék senkinek ilyen ügyben, főleg nem mással üzengetve.
Egyenesen elé állnék holnap és megmondanám, hogy attól, hogy én őszintén közöltem vele az érzelmeim, neki nem kéne bunkónak lennie ettől még, és nagyot csökkent a szememben.
Megmondanám neki, hogy elutasítani is lehet normális hangnemben, nem pedig bunkózni a másikkal. Azért mert nem tetszem neki.
Persze az is előfordulhat, hogy ha az ő szemszögéből nézed, pont nagyon rosszkor közölted ezt vele.
Mert pl. rossz kedvű volt, épp valami sérelem érte stb.
Szóval érdeklődhetsz is felőle.
De szerintem ez akkor sem indok arra, hogy egy normálisan közeledő embert letiltson.
2/3 anonim válasza:
Lányoknak mindent szabad. Egyenjogúság van, ugye.
Ne foglalkozz vele, mert ő nem jó ember.
3/3 anonim válasza:
Allj ele es mondd meg neki hogy ellutasitani is lehet nornalisan es nem bunkon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!