Van egy lany eddig altalaban en irtam neki volt h 1hetig nem irtam de o akkor sem irt. De mikor irok elvagyunk es o is utalt arra h komolyabb is lehet. Gaz ha megirom neki azt h ha en nem irok akkor nem is keresel, nem leszek a papucsod, kutyad?
Szerintem a másik fél keresése kölcsönös kell legyen. Ha egyszer sem ír neked, akkor lehet egyáltalán nem érdekled csak kedves veled amikor válaszol.
De az is lehet, hogy félénk és tőled vár valami előrelépést a facebookos üzenetek helyett.
Mindenesetre ha ilyen tapló módon írsz neki, akkor hamar elfog terjedni, hogy mekkora bunkó vagy.
De ez így kb. olyan, mint egy lóvásár.
Ha utalt rá, hogy komolyabb is lehet, akkor fogadd el, hogy ő esetleg nem adja könnyen magát és igenis neked kell őt keresni. Ha tényleg fontos, akkor nem az fog eszedbe jutni, hogy kutya vagy papucs vagy, hanem az, hogy küzdesz érte, mert megéri.
Ha majd jártok 2-3 hétig és nem fekszik le veled, akkor meg elhagyod? Türelem és kitartás. Ez az, ami nincs meg egy normális fiúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!