Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy ha tudom hogy egy lany mar utalt ra a baratnoinek hogy tetszek neki es utana amikor elkezdunk beszelgetni nagyon lelkes, meg viccelodik is hogy ertelmetlen dolgon orakat tud beszélni es egy hettel kesobb megis mintha nem erdekelnem?
talán
- erőltetett volt a "szórakoztatásod", csak te érezted mókásnak
- várta, hogy lépj már valamit, dobálta a jeleket, te meg csak "szórakoztattad" ahelyett, h számot kértél volna, vagy találkozót szerveztél volna, vagy lesmároltad volna, valami, és megunta a várakozást, és mivel nem tetted, elkönyvelt puncinak és továbblépett (valószínű)
- játszik veled, miután adott figyelmet, elveszi, azt akarja h utánarohanj és ne értsd, mi van, népszerű unaloműző játék lányoknál, ilyenkor a helyes lépés nem foglalkozni vele egyáltalán
- talált vki érdekesebbet
Még anno volt egy srác aki nagyon tetszett, én is lelkesen belevetettem magam, hogy felkeltsem az érdeklődését, célozgattam, éreztettem vele, hogy érdekel. 1 hét után is úgy éreztem, hogy csak én küszködök, ha viszonozná a szimpátiát, lépett volna ő is. Nem tette, így lemondtam róla. Nem sok időre rá megismertem a párom, ő nem sz@r@kodott, azóta is együtt vagyunk. (5 éve lassan)
Vond le a tanulságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!