Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tesztek vagy hogy kezelite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesztek vagy hogy kezelitek, ha egy kapcsolat már nem ugyanolyan "lelkes", mint a legelső hónapokban? 22L

Figyelt kérdés
A párommal lassan egy éve együtt vagyunk, de úgy érzem mintha megváltozott volna a kapcsolatunk az utóbbi időben. Az elején még kedveskedett sokat, éreztette, hogy szeret, ki is mondta ha hiányoztam neki, sokat keresett ha nem voltunk együtt, az utóbbi időben viszont olyan érzésem van, mintha nem is lennék neki már fontos, keveset beszélünk, és jó ha heti egyszer találkozunk, pedig nem lakunk messze egymástól. Amikor beszélni akartam vele erről akkor egyből támadásnak vette a dolgot, illetve, hogy miért kell problémázni valamin ami nincs is jelen, de nekem ez így nem jó, és nem tudom mit kéne tenni ez ellen, már arra is gondoltam, hogy lehet csak én generálom a feszültséget, és valójában ez "természetes" folyamat, mert idővel változik a kapcsolat, már nem olyan mint az elején, de engem ez nagyon zavar, és tanácstalan vagyok. Szerintetek? 22L / 23F
2015. máj. 30. 08:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennek vége. Idő kérdése, és egy másik nő megtalálása, hogy befejeződjetek.
2015. máj. 30. 09:26
 2/2 anonim válasza:

Köszönjük az elsőnek az építő kritikát.

Nem, nem jelenti azt biztosan, hogy vége. Persze két fél kell ahhoz, hogy életben tartsátok a romantikát. Egy év alatt normális, hogy sokat változik a kapcsolatotok, már nem hat az újdonság varázsa, jobban megismeritek egymást... viszont ha az egyik nem akar dolgozni rajta, az intő jel lehet... persze lehet, hogy csak rossz passzban van, ehhez ismerni kéne őt, hogy máskor milyen a viselkedése, lehet, hogy nem lelkizős típus.

2015. jún. 24. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!