Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ti mit értetek az...

Fiúk! Ti mit értetek az alatt, ha egy lány sokáig kéreti magát, túlságosan játsza az elérhetetlent? Amikor már kezdetek kiábrándulni belőle? Konkrét példákat mondjatok!

Figyelt kérdés
Milyen viselkedés az, ami nektek már túl sok, elegendő, hogy elkezdjetek kiábrándulni a lányból?
2014. nov. 25. 00:27
 1/8 anonim ***** válasza:
2014. nov. 25. 00:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Minel jobban játsza valaki az elérhetetlenet,annál jobban fog érdekelni
2014. nov. 25. 00:29
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Nkem nem tetszik az "elérhetetlen" csaj. Depresszívvé tesz és elkerülöm. Max múzsának jó az ilyen de csak amolyan don Qijote stílusban
2014. nov. 25. 00:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor képtelen értelmes emberi kommunikációra. A "játsza az agyát"-ban ez is benne van bőszen. Töketlenkedik, nem tudja eldönteni mit akar. Volt szerencsém ilyen lányhoz a nyáron, aztán ősszel ott is hagytam, mint a huzat. Nekem nő kell, nem egy kislány.
2014. nov. 25. 00:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Amint észreveszem, hogy kéreti magát, nem teperek tovább.
2014. nov. 25. 00:40
 6/8 anonim ***** válasza:

csinálhatod ezt, ne túl sokáig, ne túl keményen.

volt egy ugyanilyen csaj régebben, nagyon akartam, de nem adta magát, egy idő után leszartam, és elkönyveltem szűzkurvänak...

és szerintem szűz is de most nem ez lényeg.

2014. nov. 25. 00:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen mindegy, el se jutok addig, hogy ez kiderüljön mert alapból faképnél hagyom.

Szerintem marha egyszerű a dolog:

Ha nekem tetszik egy nő, megismerkedek vele, össze akarok vele jönni. Ha én is tetszem neki, akkor alapból ELVÁROM, hogy ő is jelezzen vissza, mondjon igent randira és legyünk egy pár. Ha nem akkor meg szevasz. Nem koslatok mint rühes kutya utána, h na majd egyszer úgy dönt őkegyelme, hogy rám szánja az idejét.

Eddig működött tökéletesen ez a módszer, nincs az az isten, hogy ezen változtassak.

Aki meg játszani akarja az agyát, az kereshet egyből más pasit, mert nálam egyből vesztett.

24/F

2014. nov. 25. 02:05
 8/8 rézevőfiamór válasza:

Ha legkésőbb a második randinál nem térdel a cipőmre akkor lapát!

(ne vedd komolyan!)

2015. máj. 7. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!