Fiúk! Ti mit értetek az alatt, ha egy lány sokáig kéreti magát, túlságosan játsza az elérhetetlent? Amikor már kezdetek kiábrándulni belőle? Konkrét példákat mondjatok!
csinálhatod ezt, ne túl sokáig, ne túl keményen.
volt egy ugyanilyen csaj régebben, nagyon akartam, de nem adta magát, egy idő után leszartam, és elkönyveltem szűzkurvänak...
és szerintem szűz is de most nem ez lényeg.
Nekem teljesen mindegy, el se jutok addig, hogy ez kiderüljön mert alapból faképnél hagyom.
Szerintem marha egyszerű a dolog:
Ha nekem tetszik egy nő, megismerkedek vele, össze akarok vele jönni. Ha én is tetszem neki, akkor alapból ELVÁROM, hogy ő is jelezzen vissza, mondjon igent randira és legyünk egy pár. Ha nem akkor meg szevasz. Nem koslatok mint rühes kutya utána, h na majd egyszer úgy dönt őkegyelme, hogy rám szánja az idejét.
Eddig működött tökéletesen ez a módszer, nincs az az isten, hogy ezen változtassak.
Aki meg játszani akarja az agyát, az kereshet egyből más pasit, mert nálam egyből vesztett.
24/F
Ha legkésőbb a második randinál nem térdel a cipőmre akkor lapát!
(ne vedd komolyan!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!