Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha mondjuk tetszik egy pasi, meg neki is tetszetek, de nem akarjátok könnyen adni magatokat, és játsszátok az "elérhetetlent", akkor mennyi idő után adjátok be a derekatokat, hogy legalább egy randi összejöjjön?
mennyire érdemes kitartónak lenni...mennyi idő várakozás után adjam föl...vagy mit kell ilyenkor csinálni? Már próbáltam azt is,h én se adtam magamról életjelet egy ideig,azt is próbáltam,h elhívom valahova,de nem ad egyértelmű nemet,és igent se,mindig kitér... de egyszerűen nem értem,mert nem koptat le,hanem ha találkozunk,akkor majd elolvad a társaságomban,meg szemezget velem,egyértelműen belém van zúgva...de mégis akkor miért nem jöhetünk össze???,vagy akkor miért nem koptat le???...mert ez a köztes állapot elég idegölő
Egyáltalán mire jó ez az egész macska egér játék?
Egyszer eljátszottam ezt egy fiúval, hogy játszottam az elérhetetlent... Meg is szívtam.
Mindezt azért csináltam, mert nagyon jól esett, ahogy kimutatta, hogy tetszem neki, kedveskedett. Ezek mellett nagyon tetszett a srác, álmaim netovábbja volt.
Aztán addig húztam a dolgot, amíg abbahagyta az utánam való teperést, és onnantól fogva már bármit csinálhattam, nem próbálkozott be újra.
Azóta barátok vagyunk, van másik barátnője.
Én ezzel tudom magyarázni a lány viselkedését.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!