Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ha mondjuk tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha mondjuk tetszik egy pasi, meg neki is tetszetek, de nem akarjátok könnyen adni magatokat, és játsszátok az "elérhetetlent", akkor mennyi idő után adjátok be a derekatokat, hogy legalább egy randi összejöjjön?

Figyelt kérdés

mennyire érdemes kitartónak lenni...mennyi idő várakozás után adjam föl...vagy mit kell ilyenkor csinálni? Már próbáltam azt is,h én se adtam magamról életjelet egy ideig,azt is próbáltam,h elhívom valahova,de nem ad egyértelmű nemet,és igent se,mindig kitér... de egyszerűen nem értem,mert nem koptat le,hanem ha találkozunk,akkor majd elolvad a társaságomban,meg szemezget velem,egyértelműen belém van zúgva...de mégis akkor miért nem jöhetünk össze???,vagy akkor miért nem koptat le???...mert ez a köztes állapot elég idegölő

Egyáltalán mire jó ez az egész macska egér játék?

2012. jan. 20. 15:49
 1/7 zseni001 ***** válasza:
Hülye vagy házasság után...
2012. jan. 20. 15:50
 2/7 A kérdező kommentje:
légyszi valaki csajok valami egyértelmű magyarázatot erre!...mert én azt se bánnám,ha megmondaná,h kopjak le azt ennyi,akkor legalább tudnám,h mi a helyzet,de ez így nagyon rossz
2012. jan. 20. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudom, lányoknak szólt a kérdés, de azért írok :D én ha jól emlékszem, fél évnél tovább nem futottam egy lány után sem.
2012. jan. 20. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:
arra nem gondoltál, hogy csak játszik veled?
2012. jan. 20. 17:40
 5/7 A kérdező kommentje:
ugyan miért tenné? az mire lenne jó neki? kizártnak tartom,h játszana velem, képtelen lenne ártani nekem...de egyszerűen nem értem, h most akkor mit akar tőlem
2012. jan. 20. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer eljátszottam ezt egy fiúval, hogy játszottam az elérhetetlent... Meg is szívtam.

Mindezt azért csináltam, mert nagyon jól esett, ahogy kimutatta, hogy tetszem neki, kedveskedett. Ezek mellett nagyon tetszett a srác, álmaim netovábbja volt.

Aztán addig húztam a dolgot, amíg abbahagyta az utánam való teperést, és onnantól fogva már bármit csinálhattam, nem próbálkozott be újra.

Azóta barátok vagyunk, van másik barátnője.

Én ezzel tudom magyarázni a lány viselkedését.

17/L

2012. jan. 20. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
leszar teged csak beleelted magad
2012. okt. 16. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!