Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándult belőlem?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki mondta nekem még egy fél éve, hogy tetszem neki és ennek a jeleit még 2 hete is láttam. Nekem tetszik a lány, de nem akartam vele járni, mert még nem éreztem úgy, hogy kéne. (Azt gondoltam, hogy ilyen fiatalon nem szeretnék barátnőt.)
Mostanában viszont nem szokott írni, ezért én sem szeretnék neki, mert félek, hogy zavarom és/vagy már más tetszik neki. Ő nem tudta, hogy nekem tetszik. Lehet, hogy megunta a várakozást?
Szerintetek elrontottam a helyzetet, vagy lehetne valamit tenni?
(15F, 14L)
2015. jún. 5. 18:48
1/5 anonim válasza:
Velem is ez van :D Szerintem írj rá és úgyis látod ha le akar koptatni.
2/5 anonim válasza:
Ha érdekel írj neki te. Ha zavarod vagy bármi úgyis megmondja . Pont azért nem ír mert te sem teszed. Döntsd el mit akarsz tőle :)
3/5 anonim válasza:
Mindenképp írj rá! Lehet hogy megunta a várakozást,vagy úgy érzi nem kellene neked.DE az is lehet h még tetszesz neki. Szóval írj rá és amikor úgy adódik a helyzet mondd meg neki hogy ő se közömbös neked,de komoly kapcsolatot még nem akarsz! Remélem tudtam segíteni,és összejön! :) 15/l
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Mindenképpen lépni fogok. :)
2015. jún. 5. 19:36
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el. Azt hiszem túl sokáig várattam. Már nem tetszem neki. :(
2015. jún. 15. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!