Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiábrándult belőlem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándult belőlem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kb egy másfélhete kezdtem el ismerkedni egy lánnyal, aki nagyon cuki okos, és szép, és mindezek mellett nagyon perverz is, szóval úgy totálisan az esetem.

Úgy egész jól eltudtam vele beszélgetni, meg úgy lenni vele, viszont félek attól h kiábrándult belőlem, mivel elmondtam neki h még soha a büdös életben nem volt még barátnőm, és még szűz vagyok.

Emelett én mindig is határozott és domináns voltam a beszélgetésben, és szerintem ő így ismert megengem, és ebbe szeretett bele. Viszont miután elkezdtünk komolyan témákról is beszélgetni, mint hogy hogyan kezdeményeznék nála, vagy hasonló, akkor meg úgy tökre beszartam és semmit se tudtam mondani, sőt annyira zavarba jöttem h inkább mondtam h hagyjuk a témát, majd ha ott tartunk akkor meglátjuk.

Ugyan nem mondja, de én tökre úgyérzem h teljesen kiábrándult belőlem, és tök jogosan. Mármint tegyük fel ha lány lennék és is kiábrándulnék úgy egyfiúból h előtte tök menő meg határozott volt, most meg egy "beszari kis fiú " aki hozzám se merne érni.

Igazából elég sok problémám van így ezek mellett, amiről ugyan úgy tudomást szerzett... Félek attól h annyira belém szeretett hogy nem tudd elépni mellőlem, viszont nagyon megbánta ezek után h belém szeretett. Mármint valamilyen szinten a sexualitásban meg az intimitásban tökre az ellentétje vagyok annak amit elképzelhetett rólam, amikor megismert. ( Tényleg az van h valóságnak adom a nagyfiút, meg a menő határozott csávót) és alapjáraton az is vagyok ameddig nem jönnek szóba a lányok.

Nem akarom h szenvedjen mellettem, viszont már a témát sincs képem felhozni mert annyi szaromat beszéltük át, hogy egyszerüen úgy érzem ha több ilyet hoznék fel akkor mégjobban kiábrándulna belőlem.

Úgy érzem szakítanom kéne vele, hogy neki jobb legyen, és tényleg egy olyan fiúval legyen együtt akivel intimenem is együtt tudd lenni nem egy ilyen balfékkel..

nem akarom h szenvedjen mellettem, és abban biztos vagyok h szenved így, mert folyton van valami amin összekapunk, viszont túlságosan ragaszkodó h lépjen.

Én sajnálom őt hogy bele szeretett egy ilyen luzerbe mint én vagyok, szerintettek is az lenne neki a legjobb ha szakítanék vele ? ( Mármint oké biztos h egy ideig össze lenne törve, de utána meg tuti találna egy olyan fiút aki hozzá illik. )

Az meg nem érdekel h én szenvedek utána, csak neki jó legyen.

válaszokat előre is köszönöm

16/F

2020. szept. 5. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az hülyeség, ha azért ábrándult ki belőled, mert bizonytalanabb vagy, ha a kezdeményezésről van szó. Én is olyan lány vagyok aki elég bizonytalan, nem mer kezdeményezni, de csak azért nem ábrándulnék ki valakiből, mert nincs kifejezett magabiztos ütemterve arról, hogy mi lesz majd később kettőnk között. Sőt, valamilyen szinten szerintem még tök aranyos is lehet :) Szóval szerintem ne aggódj ezen, vagy próbáld meg kideríteni hogy ő mit gondol erről és úgy dönts
2020. szept. 5. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Ha azért hagyna ott a csaj, mert "nincs tapasztalatod" akkor jobb ha megy. Mert ez így nem szerelem. Ha adna neked egy esélyt ilyen téren és egyáltalán nem passzoltok, akkor megértem, hogy miért tett takarékra de ennek így semmi értelme.

Plusz ha a csajnak egy csődör kell akkor nem is vagytok egymásnak valók. Van egy barátnőm, aki egyenesen imádta, hogy a párja vele vesztette el a szüzességét.

2020. szept. 5. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is butaság hogy ezért kiábrándult belőled, vagy ha tényleg ez történt akkor hagyd is inkább. Attól mert még nem volt barátnőd, egyáltalán nem leszel lúzer, sőt, mivel még nekem sem volt barátom soha, ezért nekem pl nagyon tetszene, ha kiderülnea srácról akivel ismerkedek, hogy neki is én lennék az első.
2020. szept. 5. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem hülyeség amit mondasz. A bizonytalanság miatt kiábrándulhatnak az emberek, főleg ha hazugságot adsz el nekik előtte. Eljátszottad a nagymenőt és a showman-t, azt várta hogy ilyen vagy.

A másik, hogy azt mondod sajnálod hogy belédszeretett - másfél hét alatt nem fog erős érzelmeket kötni hozzád, nem kell aggódni. Lehet ő azzal keveri össze és sír miatta, de attól még nem lesz igaz.

2020. szept. 5. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!