Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tervem a lányával,erre most mit kellett volna válaszolnom?
Figyelt kérdés
16 évesek vagyok randizgatok egy lánnyal.A csaj apja megkérdezte tőlem,hogy mik a terveim a lányával.
Köpni nyelni nem tudtam,csak hebegtem,erre mit lehet válaszolni.
máj. 26. 09:28
21/34 anonim válasza:
Nem erre mondták régen amikor kérdezték hogy mi a terve, hogy "megmutatom neki a bélyeggyűjteményemet?"
23/34 anonim válasza:
Azt lehet válaszolni: Tervezek vele mégtöbb kakiszexet az ebben passzív férfiakat is szeretem és Ön olyan helyes.
24/34 anonim válasza:
Azt tervezed hogy lassan haladtok a lányával, ma csókolóztok, jövőre megujjazzátok egymást.
25/34 anonim válasza:
Azt is lehet mondani, hogy az a terved hogy jó engedelmes, rendes asszonyt nevelsz belőle, van-e nadrágszíja, pálcája.
26/34 anonim válasza:
Mi mást lehet válaszolni mint a tervedet. Te tudod hogy mi a terved. Ha nincs terved, akkor meg hogy még nincs terved, éppen ezért szeretnéd ma megbeszélni a hetet a lányával hogy hova menjetek.
27/34 anonim válasza:
Azt hogy nem csak kihasználni szeretnèd a lányát hanem komolyan is gondolod vele.
28/34 anonim válasza:
Tehát kihasználni szeretnéd. De nem csak? Mi az hogy kihasználni? Mármint mesélj mi ez a komoly. És akkor megint ugyanott tartunk hogy mit tervezel.
29/34 anonim válasza:
Ez a kérdés valóban csak arra irányul, hogy figyelmeztessen téged: a lányával nem lehet csak úgy szórakozni. Egyféle válasz van, csak azt válaszolhatod, szóval nyugi, az esetleges további kérdések már nem fognak meglepni.
30/34 anonim válasza:
Hogy ne lehetne. Mégis mit tudott volna válaszolni arra az apja: "Szeretnék vele egy jót baszni!" Ha azt mondja hogy ő nem olyan lány, vagy hogy ide csak komoly kapcsolatot akaró kérők jöhetnek akkor meg az ő hibája hogy nem nála találkoztok mert olyan régimódi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!