Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tervem a lányával,erre most mit kellett volna válaszolnom?
Figyelt kérdés
16 évesek vagyok randizgatok egy lánnyal.A csaj apja megkérdezte tőlem,hogy mik a terveim a lányával.
Köpni nyelni nem tudtam,csak hebegtem,erre mit lehet válaszolni.
máj. 26. 09:28
1/34 anonim válasza:
Leegyszerusitem: minek vagytok egyutt? Mit szeretsz benne?
2/34 anonim válasza:
Ez tulajdonképpen egy figyelmeztetés, hogy ne csak megdugjad.
3/34 anonim válasza:
Életkorunknak megfelelően komoly kapcsolatot szereznék, és nem fogom kihasználni.
5/34 anonim válasza:
Ezt azt jelezte, hogy vagy elveszed vagy keress mást!
6/34 anonim válasza:
Mondd meg nyugodtan, hogy kapcsolat a terved vele!
7/34 anonim válasza:
Jóhát ha azt se tudod hogy hova mentek jövő héten a csajjal persze hogy csak a csaj meg a családja parancsol neked.
8/34 anonim válasza:
Meg akarja védeni, hogy ne használd ki. Ha igaz, akkor mondd neki, hogy: nagyon szimpatikus az Ön lánya, szeretnék vele lenni minél többet, / szeretnék járni vele.
9/34 anonim válasza:
Az hogy tervezed vele kipróbálni a guminélküli szex után az anált és a szadómazót is.
10/34 anonim válasza:
Meg hogy megőrülsz a kakiszexért amit majd egy hónap múlva ha nem lesz terhes. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!