Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám visszaszerezni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám visszaszerezni az exem ?

Figyelt kérdés
Sziasztok,kb 2 hónapja szakított velem az exem ( ez a második alkalom) azóta még beszéltünk időnként de most úgy érzem hogy tényleg vége van. Kb másfél hetet nem beszéltünk ,csak tegnap elment egy buliba aztán kicsit ideges lettem és rá írtam... Ma egész nap beszéltünk és a lényeg hogy ellenséges volt velem , ideges és végig rideg , mit jelent ez a viselkedés? Azt hallottam ha haraggal válunk el a másiktól akkor mindig visszatalálunk egymáshoz , ebben van igazság ? Minden tapasztalatot meghallgatok,hogy mit kéne tegyek ,hogy visszajöjjön hozzám , illetve ha valakinek lenne kedve ilyen témáról beszélgetni nyugodtan írjon rám privátba. Köszönöm!(Exem lány)

2024. máj. 18. 22:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondja ,hogy már nem akar tőlem semmit bele unt ebbe és nem akar kapcsolatot."

Ebből mi nem érthető?

2024. máj. 19. 10:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Az nem érthető ,hogy utoljára is ugyanígy beszélt és viselkedett velem ,többet nem írtam neki és 2 hétre rá írt ő hogy nem akarok találkozni.
2024. máj. 19. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el.
2024. máj. 19. 12:53
 14/14 anonim válasza:
100%
Nálam alapszabály,ex-el nem kezdünk ki,se így se úgy. Nyilván nem hiába kapta az "ex" besorolást,akár ő szakított velem,vagy éppen fordítva. Nekem ez a véleményem.
2024. máj. 20. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!