Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány napja szakított velem a barátnőm. Van esélyem visszaszerezni?
Figyelt kérdés
Ez volt az első kapcsolatom, 7 hónapig tartott, a barátnőmnek hangulatingadozásai voltak mindig is, segíteni akratam neki ebben, de egyszerűen "átragasztotta rám" ezt idővel, sokszor voltam a vége fele ideges, nem bíztam magamban. Nem rég szakított velem, de már irkál egy fiúval és nemsokára találkoznak.
Van esélyem visszaszerezni még őt? Ha igen, hogyan tegyem?
2023. febr. 25. 06:44
1/10 anonim válasza:
Örülj neko, higy megszabadultál tőle.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem örülök neki, mert egyszerűen én őt szeretem.
2023. febr. 25. 06:56
3/10 anonim válasza:
1. Nem illetek össze, ez van.
2. Az ex azért ex, mert nem kell vele újrakezdeni. Engedd el.
4/10 NTBS válasza:
Minimális esély van. De nem lesz megalázó számodra, hogy csak azért kellesz újra, mert nem jön más?
5/10 anonim válasza:
Duplán érdemes elengedned, hiszen egyrészt már más iránt érdeklődik, másrészt rossz hatással van rád.
6/10 anonim válasza:
Szerintem találni fogsz jobbat is, engedd el
7/10 anonim válasza:
Nem kell aggódnod és semmiképp ne ess kétségbe,mert rengeteg lány vár még rád,neked is ismerkedni kell több lánnyal,hogy legyen tapasztalatod,milyen típus illik hozzád a legjobban.Szerintem hagyd azt a lányt és inkább ismerkedj új lányokkal.Majd meglátod a következő jobb lesz..
8/10 anonim válasza:
Ahogy #5 is mondta:
1. Rossz hatással volt rád
2. Más iránt érdeklődik
3. Ez volt az első kapcsolatod. Nem szabad így leragadni
9/10 anonim válasza:
Mik voltak ezek a hangulatingadozások?
10/10 anonim válasza:
Baratnokent felejtsd el. Barátként viszont tartsd vele a kapcsolatot. En is ma irok majd az exemnek, hogy talizzunk. Szerintem minden helyzet kulonbozo. Nekem ez jot fog tenni, ha belemegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!