Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy tudnám jobban visszaszerezni? Többi lent
A "visszaszerezni" szó használatán azért érdemes lenne kicsit elgondolkodni. Tényleg azt gondolod, az ember olyan, mint egy tárgy, amit "megszerzel" és "birtokolsz", majd "visszaszerzel", miután kikerült a birtokodból? Úgy viszonyulsz a párodhoz, mint egy tárgyhoz?
Az emberi kapcsolatok akkor szoktak jól működni, ha mindkét fél jól érzi magát benne és elkötelezett a kapcsolat "ápolása", fenntartása mellett. Persze ennek nagyobb az esélye, ha úgy bánsz a másikkal, hogy jól érezze magát a társaságodban, de a másik ember szeretetét/szerelmét nem lehet "kiérdemelni" vagy pláne kikényszeríteni.
Ja és én a páromat sose kényszerítettem semmire, tudom h magától is fontos vagyok neki meg minden. Inkabb ha lehet a kérdésre válaszoljatok és ne ragadjatok le a kis lényegetelen részeknél
Bár inkabb szerintem hagyom ezt az egész gyakori kérdést mert van nekem enélkül is segítségem es tudom mit kell tennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!