Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy tudnám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy tudnám jobban visszaszerezni? Többi lent

Figyelt kérdés
Röviden tartunk a párommal egy nagyobb szünetet, de azt mondta hogy még lehetünk újra együtt.Szerintetek, hogy lehetnénk újra együtt ha sokat találkozunk meg beszélünk vagy ha egyáltalán nem beszélünk? Szerintem az első lenne a legjobb de aki átélt ilyet annak a véleményére lennék kíváncsi!

2019. jún. 28. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:

A "visszaszerezni" szó használatán azért érdemes lenne kicsit elgondolkodni. Tényleg azt gondolod, az ember olyan, mint egy tárgy, amit "megszerzel" és "birtokolsz", majd "visszaszerzel", miután kikerült a birtokodból? Úgy viszonyulsz a párodhoz, mint egy tárgyhoz?

Az emberi kapcsolatok akkor szoktak jól működni, ha mindkét fél jól érzi magát benne és elkötelezett a kapcsolat "ápolása", fenntartása mellett. Persze ennek nagyobb az esélye, ha úgy bánsz a másikkal, hogy jól érezze magát a társaságodban, de a másik ember szeretetét/szerelmét nem lehet "kiérdemelni" vagy pláne kikényszeríteni.

2019. jún. 28. 09:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Mi mindig is jól éreztük magunkat egymás társaságában és szinte sose volt probléma a kapcsolatunkkal. És teljesen félre értelmezed a kérdést, Az ilyen kommentelők kíméljenek meg légyszives és azok irjanak akik átéltek hasonlót.
2019. jún. 28. 09:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Ja és én a páromat sose kényszerítettem semmire, tudom h magától is fontos vagyok neki meg minden. Inkabb ha lehet a kérdésre válaszoljatok és ne ragadjatok le a kis lényegetelen részeknél

Bár inkabb szerintem hagyom ezt az egész gyakori kérdést mert van nekem enélkül is segítségem es tudom mit kell tennem.

2019. jún. 28. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!