Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jön be jobban fiúk?
Nekem is ez volna a kérdésem. Mi számít szépnek, és mi számít csúnyának? Lehet hogy akitől az első válaszoló sírva menne a Dunának, attól én hátast dobnék, és el akarnám venni feleségül.
Annyit talán tudok erre a kérdésre válaszként adni, hogy engem általában azzal tud megfogni egy lány, ha (szerintem) szép az arca smink nélkül. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak ne a hold felszíne jusson róla eszembe, ha ránézek.
Ez így nem létezik.
Ez olyan mintha csak ez a két fajta lány létezne. Bármilyen furcsa én már találkoztam több olyan lánnyal is, akinek az arca és a teste is tetszett. Még az is megesett, hogy szerettem őket és összejöttünk. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy másik pasi őket ugyanúgy szépnek látja, lehet hogy aki nekem gyönyörű, az mást egyáltalán nem izgat, sőt lehet hogy csúnyának tartja.
Nem értem miért kell fekete-fehéren látni a világot, mindenkinek más a vonzó...
..Még az előzőhöz elfelejtettem: én csak olyannal jövök össze, akinek az arca és a teste is tetszik.
25/F
Ezt így egyértelmű eldönteni:
Rövidtávra: csúnya arc, szép test
Hoaszútávra: szép arc, csúnya test - az arc az egy adottság amit nem lehet megváltoztatni, viszont a tested tőled függ mivé váli. Kapcsolat esetén ezt ugye idővel tapintatosan (vagy magától mondja ha idegesiti). Szoval hidd el ketten megtudtok mindent oldani :=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!