Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jön be jobban fiúk?
Tulajdonképp, aki sokaknak sovány nekem bejön, így szép arc és csúnya test :D
De egyébként arc valamivel talan fontosabb. Alak változhat. Viszont valahogy a teltebb lányok iránt kicsit se tudok vonzódni. Nem olyan egyszerű kérdés ez, hogy egyértelműen ezen 2 opció között választani lehessen. Ha valaki vagy arcra vagy testre nagyon távol áll az ideálomtól, akkor egyszerűen hiába tökéletes az egyikből, összességében nem fog tetszeni.
Én lány vagyok, DE tegyük fel ugyan ezt a kérdést csak fiúval.
Nekem egyik sem tetszene. Vagy tetszik mindene vagy semmi se. Hiába lenne helyes arcra ha a teste nem tetszene. Úgy az összkép nem lenne vonzó.
Nem megyek külsőre! Nekem az kéne hogy elfogada hogy visszahúzódó vagyok meg ilyesmi, és SZERESSEN. Külsőre az arc a lényeg, de azért ne olyan trendi ribis legyen az öltözködése. Álmodok még ilyen csodáról igen
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!