Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti melyikért haragudnátok meg jobban? (csak elméleti kérdés! )
Az alap helyzet a következő: szerelmes beléd egy lány. Neked elvileg "tetszik" valaki, így a lány részéről ez viszonzatlan, de azért beszélgetsz vele valamennyire, nem utasítod vissza.
Melyikért haragudnátok meg jobban?
A: a lány szerelmi kötést csináltat rád, így össze is jöttök
B: a lány bosszúból(vagy nem bosszúból) magába bolondítja az öcsédet, aztán vagy azt csinálja amit te vele, vagy összejönnek
Figyelem: a kérdés abszolút elméleti! Semmi közöm hozzá, csak néha ilyen hülyeségeken jár az agyam.
Ha valaki bővebben kifejti erről a véleményét, vagy a fiú, vagy a lány viselkedését elítéli(jogosan), lehordja mindennek, elmondja hogy ezek nem helyes döntések. Nyugodtan tegye, de mindenki válasszon( A vagy B)
Ja és: meg ne csinálja valaki bármelyiket!! Borzasztó etikátlan
Ha lehet választani, akkor az A-t kérném, mivel a "szerelmi kötés" dolognál megbukik a történet és utána békén hagy. :D
De igazából a B-ért sem haragudnék, mivel egyrészt nincs öcsém, másrészt mivel úgysem tetszik a lány, nem érdekelne, hogy mit csinál kivel. :P
Köszi a válaszokat. A kötést olyanra értettem ami működik-mivel elnéleti a dolog, elméletben működhet:D
A tesósat neg úgy értettem hogy:ha van tesód, tudod milyen, nyilván sajnálod, ha olyan lánnyal van aki téged szeret. És esetleg előfordulhat hofy megbánod, rájössz hogy elveszítetted stb...
Még jöhetnek válaszok:)
Tudom, bővebben nem is akarnék belemenni abba a kötéses dologba, most csak úgy elméletben-tegyük fel hogy sikerül
A kérdés lényege nem ez, hanem hogy melyikért haragudnátok jobban, és ez inkább a párkapcsolatokra vonatkozik
Azt hiszed, bárkit is érdekel a "szerelmi kötésed", meg hogy mit spekulálsz az öccsével? Még csak ki se leszel nevetve... (Vagy nem te, hanem akiről elméletben kitaláltad)
Fájdalamt csak annak lehet okozni, aki szerelmes. Aki nem, az észre se veszi, hogy neki fájdalmat akarnak okozni.
Úgy értem hogy ha a "kötéses" dolog működik,akkor nyilván valamilyen érzést kivált belőle, és gondolom nem normális ha valaki ilyet tesz a másikkal, az érzelmeit befolyásolja szabad akarat stb...-mostanában elég felkapott lett itt
A másik meg: ha szereti a tesóját, arra gondoltam biztos rossz neki mert ő tudja ezt a lányról.
Mármint akinek vannak érzései, nem hagyja ez teljesen hidegen
De persze NEM CSINÁLNÉK ILYET! És remélem más se, nem tudom miért erőlködök itt:D csak érdekelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!