Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti haragudnátok?
ha a pasitok hulla részegen lefekudne veletek és reggel meg felhívna hogy ´´ne haragudj de lehet hogy megcsaltalak!´´ ??
a kérdés kitaláció de elgondolkoztatott hogy megcsinálom :D :D :D
Ki ne haragudna ezért?
A valóságra kivetítve pedig: Őszintén gratulálok az olyan igényes lánynak, aki a hulla részeg pasijával is lefekszik.
hej! ne gratulálj neki inkább magadnak hogy ismeretlenbe igénytelenezel valakit pláne a barátnomet!
amúgy meg csak azért írtam hulla részeget mert tudja hogy mindig emlékszem és mindig magamnál vagyok részegen is és nagyon részegen is mondjuk eddig még nem fekudt le velem részegen csak ez miatt akartam volna :)
továbbra is várom a válaszokat de akik a barátnomet akarják fikázni azok inkább keruljék el a ´´válasz´´ gombot. nem vagyok kiváncsi az irigységbol fakadó válaszaitokra :)
Én biztos nem feküdnék le a párommal ha részeg,akármennyire is bizonygatja a "józanságát".
(Egy barátnő)
#4: Miféle irigységről beszélsz? :D
Igen, irigy vagyok egy olyan srácra, akinek a barátnője olyan igényes,hogy hulla részegen is lefekszik a sráccal.
Másrészt pedig nem mondtad,hogy barátnődről van szó.
Harmad részt pedig fáj az igazság? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!