Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélyem visszaszerezni őt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferenc7385859 kérdése:

Van esélyem visszaszerezni őt?

Figyelt kérdés
Volt egy lány barátnőm, aki tényleg fülig szerelmes volt belém, ennek már pár hónapja hogy vége, fél évig voltunk eggyütt. Sajnos elhidegültünk egymástól, és nem tudtunk találkozni és a végén már kínomban keseredésemben, csúnya/bántó szavakat vágtam amik nem voltak igazak és persze nagyon megbántam nagyon nehezen akarta leírni hogy legyen vége. Nagyon hiányzik és félek hogy nem akar már semmit. Egy személynek leírta hogy neki ez nem fog így újra menni és nem igazán menne ez így. De ha ez az én számból hangzana el bocsánatkéréssel volna esély?
2020. okt. 13. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Nem
2020. okt. 13. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. okt. 13. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha elötte nem ment utána se fog. Tapasztalat.
2020. okt. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!