Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor hogy lehet visszaszerezni az erdeklodest?
Figyelt kérdés
van egy srac aki regebben (1.5 eve) ramirt, meg se nyitottam akkor meg semmi, hisz parkapcsolatom volt. olyankor nem nyitok ilyenekre. viszont mar egy eve szingli vagyok. mostanaba felfigyeltek ra es nagyon bejon. utana ugyanugy likeolt egyebkent minden kepemet, most bekovettem instan egybol visszakovetett. egyebkent egy faluban lakunk 😄 mit csinaljak? rairni nem nagyon akarok, inkabb ezt el akarom kerulni ha lehetseges 😅😅😅2021. jún. 19. 13:35
1/4 anonim válasza:
Hat egyszerűen csak válaszolj most:D kicsit gáz de egy próbát megér
2/4 anonim válasza:
Szörnyen gáz, inkább írj rá normálisan mint hogy válaszolj. Más meg amúgy nem nagyon lehet ha online akarod, élőben viszont simán össze tudtok futni "véletlenül" és elbeszélgetni, utána meg majd adja magát.
3/4 anonim válasza:
Gáz lenne, ha most válaszolnál, viszont a srác szerintem ennek ellenére is örülne.
Megpróbálhatsz más platformon írni neki, hogy a másikat ne kelljen megnyitnod.
Ha nem túl nagy a falu, akkor biztosan össze tudsz vele futni személyesen is.
4/4 anonim válasza:
Hűha, én a fiú helyében kb csak akkor lennék hajlandó ismerkedni így ha szerelmes lennék beléd. Ultragázul érezném magam hogy ennyi idő után még akarnék ismerkedni, olyan mintha nem lenne más lehetőségem😅
De talán egy próbát megér ráirnod, hátha nem így gondolja a csávó mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!