Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom visszaszerezni a nagy Ő-t?
Több mint másfél évig voltunk együtt és már terveztük a közös jövőnket. Fogadalmi gyűrűt is adtunk a másiknak, mert nagyon szerelmesek voltunk egymásba. Nemrég úgy döntött ő besokallt a veszekedésektől és szeretné ezt befejezni. Próbáltam meggyőzni, hogy változtatok és kevesebb vita lesz. Nem tudtam rávenni, hogy adjon még egy esélyt. Azóta egyszer beszéltünk személyesen, de akkor is visszautasította az ajánlatom. Nagyon szeretem őt és nem tudom elengedni ezt a kapcsolatot.
Hogyan tudnám visszaszerezni őt?
Úgy, hogy elfelejted.
A macska sem jön oda hozzád, ha futsz utána.
Fordítva kell működnie a dolognak, elég jónak kell ahhoz lenned, hogy ne találjon nálad jobbat.
Lépj vissza kettőt, felejtsd el a csajt, és dolgozz azon, hogy sikeresebb ember légy.
Ha nem jön vissza, nem ő volt az igazi
Próbálom őt hagyni gondolkodni, próbálom nem zaklatni. Viszont attól félek, ha hanyagolom akkor azt fogja hinni, hogy már engem sem érdekel. Pedig nagyon is érdekel és vissza szeretném hódítani. Csak nem tudom hogyan.
És az előző válaszra reflektálva lány vagyok és a barátomat szeretném visszakapni.
Őszintén tapasztalatból: sehogy.
Vagy max rövid időre, amire megint szétmentek.
Nekem is volt egy másfél éves kapcsolatom, szakítottunk, rá két hónappal megint összejöttünk és 5 hónapig bírtuk. Ha egyszer nem működött, nagy eséllyel mégegyszer se fog.
Nem azt mondom, hogy ne próbáld meg, mert sose lehet tudni, de nekem ez a tapasztalatom
Kedves kérdező!
Én csak a saját történetemet tudom veled megosztani.
Hátha segít rajtad valamennyit:
Pár hete az én több éves kapcsolatom is tönkrement.
Évekkel ezelőtt jöttünk meg össze igazi nagy szerelemnek indult az egész kapcsolat. Össze is költöztünk és együtt is éltünk 5 éven át. Közben volt egy eljegyzés is.
Aztán a rideg hétköznapok vagy a mindennapi gondok miatt a párom egy évvel ezelőtt elkezdett beszélgetni egy másik lánnyal. Sokáig csak azt hallgattam neki ő csak egy lelki szemetes és mivel én nagyon szerettem ezt el is hittem.Nem vettem észre az apró jeleket. Mígnem pár héttel ezelőtt közölte velem hogy jó lenne ha elkoltöznék mert neki időre van szüksége. Mivel elege lett az örökös csesztetésekből és a vitákból. Nagyon szeretem meg most is ezért megprobaltam a lelkére hatni hogy meg tudok változni stb. De idő közben rajottem, hogy nem azért küldött el mert besokalt vagy hogy gondolkoznia kell, hanem azért mert beleszeretett abba a bizonyos lelki szemetes ládába.
Tudom szenvedek, tudom el kéne felejtenem de ez nem egyszerű.
Sokan azt mondják töröljem ki az életemből de már olyan régen voltunk együtt hogy ez sem megy. Megprobalok egy köztes állapotot fenntartani vele(egy nem szoros haveri kapcsolat), de megmondom az őszintét ez sem könnyű. Szóval át kell gondolni ki hogy tud tovább lépni. 😶
A visszaszerzése nem biztos hogy jó döntés lenne. Még talán így sem hogy szereted.
Annyit tudok javasolni amit én is teszek, hogy támogasd ahogy csak tudod. Próbálj azokon a hibakon változtatni ami miatt a kapcsolatotok idáig jutott. És talán egyszer vissza fog találni hozzád. De ez sok időbe fog telni. Lehet hónapokba vagy akár évekbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!