Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A korombelieknek már van barátjuk, nekem nincs. Nem tudom mi lehet a baj. Van aki ugyan ebben a helyzetben van mint én? Vagy esetleg aki átesett rajta, de jött a nagy Ő?
Sziasztok! Középiskolába járok, és már majdnem mindenkinek van barátjuk, általában ez az a korszak amikor becsajoznak/pasiznak a tinik. De nekem nem akar sikerülni. Volt valami kapcsolatom,kalandom, pontosan én sem tudom mi volt mert nem voltunk együtt..inkább kihasznált. Velem van a baj? Van sok fiú barátom, velük jókat hülyülök, de ha már olyan fiúval beszélgetek aki tetszik, akkor már félénkebb vagyok, zavarba jövök, alig tudok megszólalni. Próbálok ezen változtatni..De nem olyan lány vagyok aki rámászik egy pasira..
köszi szépen a válaszokat!
16/L
Nekem sincs barátnőm, igaz, 1 évvel fiatalabb vagyok nálad, de ne izgulj miatta, nem hiszem, hogy veled van a baj...majd megtalálod a nagy Őt :D
15 F
Ne aggódj,semmi probléma nincsen ezzel. Én is 16 éves lány vagyok,és nekem se volt még barátom.
Még bőven ráérsz vele,felesleges elkapkodnod.:)
Gondolj csak bele, nekik van barátjuk, ezek pedig kamaszszerelmek, amiknek a vége általában (persze vannak kivételek) szakítás. Ha most "találnál" egy barátot, aki csak az első barát szerepét töltené be, az milyen lenne? Nem valami hosszútávú.
Még van idő, hogy első barátod legyen. Ha itt az idő, azt érezni fogod, és talán, sok évvel később örülni fogsz, hogy a férjed tulajdonképpen az első barátod. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!