Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy a nagy Ő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swaly kérdése:

Mit tegyek, hogy a nagy Ő észrevegyen?

Figyelt kérdés
Egy iskolába járok vele, egy évvel nagyobb nálam. Profi szinten sportol, világkupái vannak. Én meg csak én vagyok. Semmi kapcsolat sincs közöttünk, és van egy sporttársa, akibe lehet hogy szerelmes, mert vele szokott menni olimpiákra, és volt sok képük fent ölelkezve. Eleve nem 20-on éves, 14 év körül lehet, szóval még gyerek. Én nem tudom hogy higgyek e bármiben, azt is írhatjátok hogy reménytelen, mert én is belátom. De ha valakinek mégis lenne ötlete, akkor várom. :/

2016. máj. 25. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ha tetszenél neki akkor észrevenne magától is.
2016. máj. 25. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
integess neki láthatósági mellényben, mellette fütyülj neki egy éles síppal. Erre csak észre fog venni!
2016. máj. 25. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ne legyetek mar gonoszak. Igen! Tunj ki! Legyel feltuno! Szerettesd meg magad mindenkivel es ismerj meg jo sok embert! Mosolyagj a folyoson koszonj mindenkinek beszelgess es figyeld meg h eszrevesz:)
2016. máj. 25. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
Tini kategóriában ez a "nagy Ő" külön nevetséges.....:D
2016. máj. 25. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!