Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok 1 lányba. Próbálkoztam nála, már majdnem összejöttünk, de jött egy másik fiú és elvette tőlem. Mit tegyek, hogy visszaszerezzem? F
Figyelt kérdés
2019. szept. 5. 17:01
1/9 anonim válasza:
"már majdnem összejöttünk, de jött egy másik fiú és elvette tőlem" Ezek szerint NEM!! jöttetek össze, akkor mit is vett el töled?
3/9 A kérdező kommentje:
1-es: a kiszemeltemet vette el tőlem
2-es: igen
2019. szept. 5. 17:08
4/9 anonim válasza:
Semmit.
Legyél tartásod és eszed, és fogadd el, hogy mást választott.
Mellesleg, sosem volt a tiéd, szóval a "elvette tőlem" és "visszaszerezzem" kifejezéseket el is felejtheted.
18/L
5/9 A kérdező kommentje:
4-es: oké, megértettem.
2019. szept. 5. 17:10
6/9 anonim válasza:
Egyetértek teljesen az előttem szólókkal. Ha ismer a csaj még sem téged választott, akkor ne akard "visszacsabitani", lehet csak megutálna. Nyílván a másik fiú jobban bejött neki, szimpibb volt. Hagyd őt, tudja hogy mit választott és ezt tartsd tiszteletben.
7/9 anonim válasza:
lehetnétek kíméletesebbek is a srácal, most törték össze a szívét ti meg itt lehurogjátok.Anonim oldal oké , de nem kell köcsögnek lenni, képzeljétek magatokat az ő helyébe.
8/9 anonim válasza:
Várj türelmesen. Eljöhet még a te idôd. Persze addig sem kell begubózni és csukott szemmel járni.
9/9 anonim válasza:
Küldjél szerelmes leveleket. Kitartóan. Ha szerencséd van akkor megmutatja a barátnöjének, és rád kedvező ítélet születik.
Másrészt ha rendes srác vagy, és ő ezt nem látja akkor eléggé butácska csaj, szoval lehet hogy találsz jobbat is.
Az életben a boldigsághoz sokminden kell, kitartás, szorgalom, szerencse, de a legfontosabb az intelligencia mindezek megértéséhez, és ha a másik félből ez hiányzik akkor uúgysem lennél boldog vele sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!