Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy bármit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy bármit megteszek érte ami tőlem telik és csak barátként tekint rám? Mit nem lát bennem amit egy másik srácba lát és amitől működhetne a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Történt köztünk pár hónapja egy hosszan tartó csókólózás...ezek után ő elmondta hogy csak barátok lehetünk..nem értem... gondolom előtte is igy volt ezzel akkor miért ment bele? Sokat szoktunk beszélgetni , hülyéskedni és ő szokott rám írni messengeren is. Az utóbbi időbe már nem rám se ír... nekem az a gyanakvásom hogy másba szerelmes !! De viszont én nem tudom csak ugy ezt elfelejteni ami kettönk közt volt..
2019. aug. 14. 10:24
 1/9 anonim válasza:
100%

Szia! Lehet azért ahogy mondtad mert másba szerelmes, vagy beléd és mésbá azt nem tudja eldönteni, vagy a szüleik lehet csak azt engedig hogy a barátod legyen(attól függ h hány évesek vagyttok, légyszi ird le)

Bocs ha nem tudtam kérdésedre válaszolni, de ha gondolod légyszi Írj vaálaszt az én kérdésemre én is nem rég tettem fel a tini párkapcsolatok témába!;) 13/F

2019. aug. 14. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Valami miatt nem lett szerelmes beléd.

Van ilyen. Nem is lesz soha, ez már nem változik.

Lányoknál van egy ilyen dolog, hogy kiszagolják a fiú immunrendszerét - és ha az hasonló, mint az övék, akkor nincs szerelem.

Tovább kell lépni.

2019. aug. 14. 11:48
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 13 évesen nagyon vág az eszed ha már így látod a dolgokat :) A kommented első részébe lehet igazság !! Nincs kizárva egyik se ! Vagy egyszerűen nem érdeklem..
2019. aug. 14. 13:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Én 23 a lány 17
2019. aug. 14. 13:20
 5/9 A kérdező kommentje:
#2 már ezen is sokat gondolkodtam a mai napig... tisztába vagyok vele.. és hidd el megfogok próbálni túl lépni rajta.. ami volt köztünk kalandnak szép volt és jo volt de akkor ennyi volt..csak akkor nem értem miért történt ez meg... szerintem elötte se nézett úgy rám mintha én lennék neki a "herceg a fehérlovon"
2019. aug. 14. 13:23
 6/9 anonim válasza:

Ha a lány csak barátként tekint rád akkor ez fucs.

Igazábol bármi lehet az oka ennek. Kérdezz rá hogy mi baja van. De csak is személyesen egy találkozás keretein belül! Ha fácsebukon próbálsz ilyen kérdést feltenni nagy esélye van annak hogy elhajt mint Marinéni a biciklit.

2019. aug. 14. 15:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Hidd el már nem egyszer hivtam el hogy találkozzunk például egy ital mellett..mindig kifogásokat keresett hogy ezért nem jo azért nem jó..én is igy gondoltam hogy személyesen beszélem meg vele ezt a dolgot de ha még esélyt se ad rá akkor így mégis hogyan?
2019. aug. 14. 15:43
 8/9 anonim válasza:
100%

Hát ebben az esetben veszett ügy FUCS.

Lépj tul rajta van még hal a tóban. :)

2019. aug. 14. 15:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Úgy lesz :) köszi !!
2019. aug. 15. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!