Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy bármit megteszek érte ami tőlem telik és csak barátként tekint rám? Mit nem lát bennem amit egy másik srácba lát és amitől működhetne a párkapcsolat?
Szia! Lehet azért ahogy mondtad mert másba szerelmes, vagy beléd és mésbá azt nem tudja eldönteni, vagy a szüleik lehet csak azt engedig hogy a barátod legyen(attól függ h hány évesek vagyttok, légyszi ird le)
Bocs ha nem tudtam kérdésedre válaszolni, de ha gondolod légyszi Írj vaálaszt az én kérdésemre én is nem rég tettem fel a tini párkapcsolatok témába!;) 13/F
Valami miatt nem lett szerelmes beléd.
Van ilyen. Nem is lesz soha, ez már nem változik.
Lányoknál van egy ilyen dolog, hogy kiszagolják a fiú immunrendszerét - és ha az hasonló, mint az övék, akkor nincs szerelem.
Tovább kell lépni.
Ha a lány csak barátként tekint rád akkor ez fucs.
Igazábol bármi lehet az oka ennek. Kérdezz rá hogy mi baja van. De csak is személyesen egy találkozás keretein belül! Ha fácsebukon próbálsz ilyen kérdést feltenni nagy esélye van annak hogy elhajt mint Marinéni a biciklit.
Hát ebben az esetben veszett ügy FUCS.
Lépj tul rajta van még hal a tóban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!