Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják nekem mindig ezt a fiúk?
(Most nem azért írtam ki a kérdést hogy nagyzoljak!)
Akárhányszor írogatok fiúkkal mindig azt írják hogy én olyan más vagyok, én olyan kedves vagyok,meg én olyan szeretgethető vagyok. Meg jaj nekem bármit megcsinálnak. Szerintetek ezt komolyan gondolják vagy csak hízelegnek?
A többi dolgot amit szoktam mondani azt privátba
Nem egészen. Minden ffi akar szexet, csak nem mindegy hogy kapja meg. Ha túl korán oda dobod magad neki, akkor biztosan nem fogsz kelleni többet semmire.
Ha nem engedsz egyből, hagyod, hogy lassan megismerjen,fusson pár kört, akkor lesz kíváncsi RÁD is.
23
Az már megkérdezhető ha képet kérnek
Több okból. Van, aki komolyan gondolja, van, aki csak azt akarja.
Beszélni kell velük.
Aztán leszűrni a tapasztalatot.
Egyszerűen annyi van hogy te beszélgetsz velük és figyelsz rájuk.
Általában a legtöbb lány nem ilyen a fiúkkal. És ezért van ez amiket megszületett a kérdésed.
Te is szoktál kérdezni a fiúktól? Te is érdeklődsz utánuk? Mert a lányok általában nem teszik ezt ha fiúkkal beszélgetnek. (Chatelnek)
Valószínűleg jól esik nekik egy lány figyelme. Azt már döntsd el te, hogy lekoptatod-e őket vagy magad mellett hagyod őket.
Egy biztos, saját maguktól sosem fognak lekopni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!