Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tetszik egy lány de nem jelöl vissza instagramon illetve suliban mindig a barátnőivel van és nem mit mondjak neki
Instán: Valamelyik képéről tegyél egy !kijelentést!, ami felkeltheti az érdeklődését. (Pl. ha van olyan képe, ahol víz van mögötte mondhatod, hogy "látom te se szeretsz vizes lenni" (tudom nem a legjobb példa, de kép nélkül nehéz...))
Élőben: Nyugodtan menj oda hozzájuk, és beszélgess velük. Itt arra figyelj, hogy ne csak a kiszemelteddel beszélgess, hanem a többiekkel is.
4. vagyok, bocsi a bill. hibáért.xd
Én a tehelyedben rá sem néznék, mert csak tereli mindenről a figyelmedet. Ha kijárod a sulit, nagy valószínűséggel úgy is a munkahely, a munka és a terület, ahol dolgozol dönti el, hogy ki lesz a párod. Ne ess ebbe a hibába te is. Gondolkozz egy kicsit előre, ha valamennyire éles eszű vagy. 27f
Ird meg neki , hogy eddigi röpke életed legrondán csaját látod benne!
Biztos lehetsz benne, hogy visszair!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!