Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják nekem mindig ezt a fiúk?
(Most nem azért írtam ki a kérdést hogy nagyzoljak!)
Akárhányszor írogatok fiúkkal mindig azt írják hogy én olyan más vagyok, én olyan kedves vagyok,meg én olyan szeretgethető vagyok. Meg jaj nekem bármit megcsinálnak. Szerintetek ezt komolyan gondolják vagy csak hízelegnek?
A többi dolgot amit szoktam mondani azt privátba
Persze van, nem mondom, hogy nem jó emberek.
Egy normális kapcsolatban működik is a szexuális élet, ezért mondom, hogy szerintem nincs ezzel gond.
Meg nem feltétlenül csak ez a céljuk, ha tényleg rendesek is akkor a jövőjükbe is beleterveztek. Ha több is van, főleg kicsi az esélye, hogy mind ártatlan ma született bárány.
Ezt el kell fogadni, de továbbra is mondom, hogy attól, hogy meg akar húzni még lehet egyszer a férjed, gyerekeid apja lesz.
Ha egy pasi be akar csajozni, a csillagot leigéri az égről.
Azt nem tudja te mennyire vagy kivétel,pár hét beszélgetésből nem derül ki.
Előbb kéne ismerkedni, és utána szexelni.
Ha lefekszel vele, hogy maaajd utána meg akarja ismerni a személyiséged, azt felejtsd el.
Ebben mind egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!