Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják ezt mindig?
1.: a chrome hibajavítója nem kapott még cancert tőled?:D
Gondolom azért mert a "vadászterületükre" pofátlankodtál szerintük. Vagy azért mert tizenéves idióták és valakit bszogatni kell vagy azért mert "nem vagy elég jó" vagy pont az ellentétéért. Gyakorlatilag azért mert hülyék. :D Ne misztifikáld túl beszélj akivel akarsz beszélni a többit meg le kell szrni.
24F
Igaza van a srácnak előttem :)
Valószínűleg féltékenység, azt láthatják rajtad, hogy te jobban kijössz esetleg a srácokkal, mint ők, és általad elveszíthetik a "rajongótábort". Szarjál rájuk, ha jól esik a fiúkkal beszélgetni, beszélgess velük. Én személy szerint csak támogatom az ötletet. Nagy részük sokkal értelmesebb, mint sok mai lány. Kicsit én is kilógok a sorból, inkább barátkozok fiúkkal, mint lányokkal és hidd el értékelik ők is ha egy lánnyal lehet beszélgetni normálisan és nem kapnak agyfaszt a nyávogástól ^^ :D
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!